Randers FC mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC byder velkommen til AC Horsens i 3F Superliga på fredag på Cepheus Park Randers.

Randers FC er nummer 7 i tabellen med 3 point efter 3 kampe, mens AC Horsens rangerer som nummer 3 med 7 point efter 3 kampe.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens AC Horsens præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v AC Horsens.

  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 21 hjemmekampe
  • I 14 af de seneste 16 hjemmekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 8 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i 14 af de seneste 16 kampe
  • Randers FC scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • AC Horsens har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • AC Horsens scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • AC Horsens har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens vandt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe

Form Randers FC mod AC Horsens

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Randers FC på udkig efter en sejr. Mod FC Midtjylland spillede de 1-1, før de også delte point med OB i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod AGF.Randers FC var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 2 sluttede uafgjort og de led 3 nederlag. De stod selv for 8 mål, men indkasserede samtidig 12.

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 1-0 over F.C. København samt Lyngby Boldklub. Serien blev dog bremset mod AaB i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AC Horsens to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 6 mål.

Randers FC vs AC Horsens – Seneste nyt

Randers FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder AC Horsens på Cepheus Park Randers.

Mikkel Kallesøe sidder over for Randers FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Randers FC mod AC Horsens – indbyrdes historik

Randers FC kørte AC Horsens over i deres seneste to møder, som de vandt med henholdsvis 3-0 og 3-0.Randers FC plejer at byde at møde AC Horsens, med 5 sejre i de seneste 10 møder. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.86.

Tosin Kehinde har været stærk for Randers FC i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. AC Horsens håber, at Anders K. Jacobsen kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Randers FC høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig 8 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 1 nederlag.Randers FC har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Cepheus Park Randers, da de kun noterede sig 0 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Randers FC præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens AC Horsens snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Randers FCs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som AC Horsens spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.