Randers FC mod AGF i 3F Superliga runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Randers FC og AGF, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på Cepheus Park Randers den kommende søndag. Randers FC er placeret som nummer 4 i tabellen med 21 point efter 12 kampe. AGF ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 15 point ovenpå deres 12 opgør.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC vs AGF.

  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • Randers FC har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • Randers FC har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AGF har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 5 of 7 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • AGF har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Randers FC vs AGF

Randers FC inde i god stime.

Randers FC vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. De spillede 1-1 mod Cluj i Conference League, og skiltes fra Brøndby med samme cifre i Superligaen. Senest lykkedes det at hente en 2-1 udesejr over OB.

AGF i fantastisk form.

AGF rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. AGF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke SønderjyskE med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-0 mod FC Midtjylland. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over AaB.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Randers FC formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Randers FC 43% chance for at banke AGF. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod AGF udbetaler 2.95 i gevinst på oddset for en sejr.

Randers FC v AGF Indbyrdes historik

AGF tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da Randers FC noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AGF sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Randers FC går ind til opgøret med en historik mod AGF, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 10 kampe mellem Randers FC og AGF. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Vito Hammershoej-Mistrati. Han har vist flaget for Randers FC med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

AGF har til gengæld forhåbninger om, at Eric Kahl kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.