Randers FC mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF er på besøg hos Randers FC på tirsdag til et opgør på Cepheus Park Randers som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Randers FC er nummer 5 med 40 point og en målscore på 38-43, mens AGF ligger nummer 4 med 47 point og en målscore på 36-27.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens AGF præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Randers FC har vundet ti sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i 3F Superliga. Randers FC tabte deres foregående 4 opgør.

AGF kigger på 13 sejre, samt otte uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v AGF.

  • Randers FC scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Randers FC var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Randers FC scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • 7 af Randers FC’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Randers FC tabte deres seneste 3 kampe
  • 13 af AGF’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 14 af AGF’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • AGF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • AGF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • 8 af AGF’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål

Form Randers FC mod AGF

Randers FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Brøndby IF, før Viborg FF satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Nordsjælland, der satte sig igennem med 3-1. Randers FC vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede otte mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AGF i øjeblikket. Mod Viborg FF satte de sig igennem i en 3-0 sejr, før de spillede 1-1 mod FC Nordsjælland. I sidste runde gik de dog ned med 4-3 mod F.C. København. AGF præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede seks.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 15 kasser, som Randers FC indtil videre har præsteret. De indkasserede også 19 selv. AGF er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i 3F Superliga. De præsterede beskedne 16 mål på deres rejser, mens de indkasserede 14.

Randers FC har opnået 25 point fra deres seneste 24 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fem kampe med en score på 31 mål for og 38 imod. AGF vandt otte sejre i deres foregående 24 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 27 mål og lukkede 24 ind. Dette indbragte dem 32 point.

Randers FC vs AGF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Randers FC, når de skal i aktion mod AGF. Frederik Lauenborg får en fridag fra Randers FC-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Patrik Carlgren sidder over for Randers FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Randers FC mod AGF – indbyrdes historik

Randers FC vandt tre af deres foregående ti kampe mod AGF, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Randers FC og AGF fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Randers FC mod AGF Spiltips

Patrick Mortensen scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog 15 i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når AGF kommer på besøg hos Randers FC.

Randers FC vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra AGF vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Randers FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af AGFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Randers FC præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens AGF snittede en mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” fire gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som AGF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.