Randers FC mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Randers FC tørner sammen med rivaler AGF i et derby 3F Superliga den kommende mandag på Randers FC’s stadion.

Randers FC er nummer 5 med 29 point og en målscore på 26-28, mens AGF ligger nummer 4 med 29 point og en målscore på 23-19.

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

AGF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Randers FC har vundet syv sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga.

AGF har indtil videre præsteret otte sejre og fem uafgjorte samt syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v AGF.

  • Randers FC vandt deres seneste 5 hjemmekampe
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Randers FC har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Randers FC vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • 5 af Randers FC’s seneste 6 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 19 af AGF’s seneste 21 udekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af AGF’s seneste 10 udekampe havde under 2.5 mål
  • 6 af AGF’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • AGF scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • 3 af AGF’s seneste 4 udekampe havde under 1.5 mål

Form Randers FC mod AGF

Randers FC går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod OB, før de nedlagde Lyngby Boldklub med 1-0. Mod Viborg FF blev der delt i porten i en 2-2 kamp. Randers FC opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede seks og lukkede ni mål ind.

AGF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AaB, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 1-1 mod Silkeborg IF, hvorpå AC Horsens blev besejret 2-0. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fire og scorede fire mål.

Randers FC opnåede 12 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 13 mål scoret og 15 indkasseret. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede AGF sig syv point og en sejre. De indkasserede 11 mål, mens de selv scorede otte gange.

Randers FC vs AGF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Randers FC, når de skal i aktion mod AGF. Frederik Lauenborg får en fridag fra Randers FC-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Patrik Carlgren sidder over for Randers FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Randers FC mod AGF – indbyrdes historik

Randers FC vandt tre af deres foregående ti kampe mod AGF, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.30 i skrivende stund.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Randers FC og AGF.

Randers FC mod AGF Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Jakob Ankersen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. AGF sætter deres lid til, at Patrick Mortensen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Randers FC var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. AGF sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Randers FC’s stadion, præsterede Randers FC at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i en kamp af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Randers FC præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens AGF snittede 0.8 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” fem gange i de kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Randers FCs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.