Randers FC mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Randers FC er placeret som nummer 6 i tabellen med 39 point efter 27 kampe. Brøndby IF ligger på en placering som nummer 5 i stillingen med 40 point ovenpå deres 27 opgør.

Motivationen bør være på plads hos Randers FC, som kan overhale Brøndby IF i stillingen på søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Cepheus Park Randers.

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Brøndby IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 6 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v Brøndby IF.

 • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 13 hjemmekampe
 • Randers FC scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
 • Randers FC har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Randers FC tabte 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Brøndby IF tabte deres seneste 5 kampe
 • Brøndby IF har ikke vundet deres seneste 6 kampe
 • Brøndby IF tabte deres seneste 3 udekampe
 • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 6 kampe
 • Brøndby IF ikke scoret i deres seneste 5 kampe
 • Randers FC har har ikke vundet i 19 af 21 seneste kampe mod Brøndby IF
 • Randers FC har scoret imod i 20 af de senest 22 hjemmekampe mod Brøndby IF
 • Randers FC har har ikke vundet i 11 af 12 seneste hjemmekampe mod Brøndby IF
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Randers FC har spillet mod Brøndby IF har begge hold scoret
 • Randers FC har scoret imod i 11 af de senest 13 kampe mod Brøndby IF

Form Randers FC mod Brøndby IF

Randers FC drømmer om mere.

Randers FC har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FC Midtjylland tabte de 3-1, Silkeborg IF også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Randers FC formåede at vinde 1-0 over F.C. København.

Brøndby IF fortsætter skuffende resultater.

Brøndby IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af AaB, før F.C. København satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 1-3.

Randers FC v Brøndby IF Indbyrdes historik

Randers FC havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i April 2022 i 3F Superliga. Randers FC går ind til opgøret med en historik mod Brøndby IF, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Randers FC og Brøndby IF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Randers FC og Brøndby IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Cepheus Park Randers.

Randers FC mod Brøndby IF – Hold øje med…

På trods af blot 2 mål i sine seneste seks kampe for Randers FC, har Vito Hammershoej-Mistrati været stærkt kørende i denne sæson med 7 mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Brøndby IF, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset den kommende søndag.