Randers FC mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC byder velkommen til Brøndby IF i 3F Superliga på søndag på Cepheus Park Randers.

Randers FC jagter førstepladsen i 3F Superliga stillingen efter at have opnået 22 point på deres første 11 kampe. Brøndby IF er i hælene på dem med 12 point efter 11 runder, hvorved de ligger nummer 10 i tabellen.

Randers FC har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 10 mål. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Brøndby IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Brøndby IF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Randers FC har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i 3F Superliga i denne sæson efter 11 kampe. De kan i stedet fremvise 6 sejre og 4 uafgjorte. Randers FC scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Brøndby IF kigger på 3 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v Brøndby IF.

  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 14 kampe
  • Randers FC scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Randers FC har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Randers FC scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Randers FC vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 12 af de seneste 14 udekampe
  • Brøndby IF scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Brøndby IF uafgjort deres seneste 3 kampe
  • Brøndby IF har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Randers FC mod Brøndby IF

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Brøndby IF, før de sejrede 3-2 mod Silkeborg IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-1 nederlag mod FC Nordsjælland. Randers FC drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Randers FC vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Cepheus Park Randers, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 6 ind og scorede selv 8.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Brøndby IF på udkig efter en sejr. Mod Randers FC spillede de 2-2, før de også delte point med Viborg FF i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 3-3 mod Lyngby Boldklub. Det er nok for meget at forlange en titel af Brøndby IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Brøndby IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 7 mål.

Brøndby IF vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 5 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 5 point.

Randers FC vs Brøndby IF – Seneste nyt

Randers FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder Brøndby IF på Cepheus Park Randers.

Alhaji Kamara sidder over for Randers FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Brøndby IF ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Randers FC.

Det er navne som Simon Hedlund, Ohi Anthony Omoijuanfo og Kevin Mensah, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Brøndby IF vandt 4 af deres foregående 10 kampe, mens Randers FC vandt 3 sejre i 10 opgør. Brøndby IF kan spilles til odds 3.06 hos spilselskaberne.

Edgar Babayan har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Randers FC satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Brøndby IF kigger til gengæld mod Ohi Anthony Omoijuanfo i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Randers FC høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag. Randers FC præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Cepheus Park Randers.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Randers FC præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Brøndby IF landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Randers FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Brøndby IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.