Randers FC mod F.C. København i 3F Superliga runde 8 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet F.C. København vil være opsatte på at udbygge forspringet til Randers FC, når de to hold tørner sammen på søndag i 3F Superliga. Randers FC er placeret som nummer 3 i tabellen med 14 point efter 7 kampe. F.C. København ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 17 point ovenpå deres 7 opgør. 

Bookmakerne har Randers FC som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Randers FC 31% chance for at banke F.C. København. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod F.C. København udbetaler 2.16 i gevinst på oddset for en sejr. 

Der står en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når Randers FC møder F.C. København, og det vil fortsætte for mindst én af dem. Begge har fået sparket den indledende del af sæsonen godt i gang og nu gælder det om at konsolidere.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC vs F.C. København.

  • Randers FC er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Randers FC har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 8 af 10 kampe.
  • F.C. København har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • F.C. København har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • F.C. København har vundet i seneste 5 af 6 kampe.

Form Randers FC vs F.C. København

Randers FC drømmer om mere.

Randers FC har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Randers FC har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod AaB, et 2-1 nederlag mod Galatasaray i Europa League og senest et 2-1 nederlag mod Silkeborg IF.

F.C. København i forrygende form.

F.C. København ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at F.C. København præsterede en 3-1 sejr mod AGF, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod SønderjyskE, inden deres seneste kamp resulterede i en 4-0 sejr mod Vejle Boldklub.

På baggrund af de seneste resultater er det oplagt at gå med F.C. København til 2.16 på oddset.

Randers FC v F.C. København Indbyrdes historik

F.C. København tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da Randers FC noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor F.C. København sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Randers FC møder F.C. København med en historik imellem klubberne, der siger 3-0-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 8 af de seneste 10 opgør mellem Randers FC og F.C. København var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

Hold øje med Vito Hammershoej-Mistrati når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Randers FC, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Pep Biel har stået det rette sted 6 gange i seks kampe for F.C. København, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.