Randers FC mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC har fordel af hjemmebane på Cepheus Park Randers, når F.C. København kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Randers FC er nummer 8 i tabellen med 14 point efter 13 kampe, mens F.C. København rangerer som nummer 1 med 29 point efter 13 kampe.

Selvom Randers FC halter efter F.C. København med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i 3F Superliga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

F.C. København har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Randers FC har vundet tre sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga. Randers FC scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

F.C. København kigger på ni sejre, samt to uafgjorte såvel som to nederlag i 3F Superliga. F.C. København er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • I 8 af de seneste 9 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Randers FC scorede i deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Randers FC i 13 af de seneste 15 kampe
  • 7 af Randers FC’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • F.C. København har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste udekampe
  • F.C. København scorede i 17 af deres seneste 18 udekampe
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • 5 af F.C. København’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod F.C. København i 8 af de seneste 10 kampe

Form Randers FC mod F.C. København

Randers FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Brøndby IF, hvorefter de mod AGF tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Brøndby IF, der vandt 0-1. Randers FC vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede syv og lukkede ti mål ind.

F.C. København har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod Hvidovre IF, som blev slået 4-0, før de sejrede 1-0 over FC Midtjylland. F.C. København præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Randers FC vandt en kamp, scorede otte mål og indkasserede 19 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt seks point. F.C. København har været yderst dominerende i deres foregående otte kampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen. De har opnået flere point mod disse bundhold end noget andet hold i ligaen i denne sæson. De har opnået otte sejre, 24 point, scoret 21 mål og indkasseret fem selv.

Randers FC vs F.C. København – Seneste nyt

Randers FC kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod F.C. København.

Björn Kopplin, Marvin Egho, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er blandt de fire spillere, som mangler for Randers FC på søndag.

I værste fald må F.C. København finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Blandt de fraværende spillere i F.C. København-truppen, er Kevin Diks i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Mohamed Elyounoussi, Valdemar Lund, Theo Sander, Birger Meling og William Clem bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod F.C. København – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 4-0 kamp, der blev spillet på Cepheus Park Randers den 5 august 2023. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Randers FC vandt fire opgør, mens F.C. København sejrede fem gange.

I tre af de tidligere ti kampe mellem Randers FC og F.C. København scorede begge hold.

Randers FC mod F.C. København Spiltips

Hold godt øje med Björn Kopplin, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Randers FC. For gæsterne præsterede Roony Bardghji tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Randers FC høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Randers FC vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens F.C. København præsterede seks sejre af 10 mulige.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Randers FC har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har F.C. København et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.