Randers FC mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC skal op imod F.C. København den kommende mandag på Cepheus Park Randers i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

F.C. København nyder udsigten fra toppen af tabellen med 45 point for 23 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Randers FC ligger placeret som nummer 5 i 3F Superliga med 33 point oven på 23 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

F.C. København kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i fire scoringer imod, eller et snit på 0.4 pr. kamp, hvor de holdt rent bur seks gange.

Randers FC har vundet otte sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i 3F Superliga.

F.C. København har indtil videre præsteret 14 sejre og tre uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga. F.C. København tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v F.C. København.

  • Randers FC har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 6 af Randers FC’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Randers FC’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Randers FC har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Randers FC scorede i deres seneste 7 hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt deres seneste 8 kampe
  • F.C. København har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • F.C. København scorede i deres seneste 10 kampe
  • F.C. København var i vandt 7 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Randers FC mod F.C. København

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod AGF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-2. De revancherede de med en sejr på 0-1 over AaB, inden de senest spillede 1-1 mod AGF. Randers FC har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Cepheus Park Randers. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede fire og indkasserede ni mål.

F.C. København er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 2-1 over Viborg FF samt FC Nordsjælland. Serien blev dog bremset mod Vejle BK i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. F.C. København formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede fire og scorede 13 mål.

Randers FC scorede elendige 12 mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i 3F Superliga. De indkasserede samtidig 13 kasser. Som en kontrast hertil er F.C. København det mest scorende udehold med 23 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede 14.

Randers FC opnåede syv point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med syv mål scoret og ti indkasseret. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede F.C. København sig syv point og to sejre. De indkasserede ti mål, mens de selv scorede otte gange.

Randers FC vs F.C. København – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Randers FC, når de skal i aktion mod F.C. København. Frederik Lauenborg får en fridag fra Randers FC-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Randers FC må stille op uden Patrik Carlgren den kommende mandag mod F.C. København, da han døjer med en skade.

F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele en har skavanker af varierende art. Kevin Diks og Zeca har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste F.C. København-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod F.C. København – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. F.C. København synes at have et godt øje til Randers FC, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 1.60 på F.C. København til at vinde igen.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Randers FC og F.C. København.

Randers FC mod F.C. København Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Björn Kopplin ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. F.C. København sætter deres lid til, at Mohamed Daramy kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Randers FC var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. F.C. København sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led to nederlag. F.C. København scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Randers FC var først på pletten i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Randers FC presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens F.C. København presterte 1.5 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.