Randers FC mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC tager den kommende lørdag imod F.C. København i 3F Superliga på Cepheus Park Randers.

Randers FC er nummer 3 med 23 point og en målscore på 22-19, mens F.C. København ligger nummer 8 med 18 point og en målscore på 21-20.

F.C. København fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Randers FC bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Randers FC har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

F.C. København er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens F.C. København præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Randers FC har vundet 6 sejre, mens de har spillet 5 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. Randers FC har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

F.C. København kigger på 5 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 6 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v F.C. København.

  • Randers FC scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Randers FC scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Randers FC har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i 6 af de seneste 7 kampe
  • F.C. København har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod F.C. København i de seneste 7 udekampe
  • F.C. København har ikke tabt deres seneste 5 kampe

Form Randers FC mod F.C. København

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 3-3 kamp mod Silkeborg IF, før de sejrede 0-2 mod Vendsyssel FF. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-2 nederlag mod FC Nordsjælland. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Randers FC et hold, der er i stand til at overraske i 3F Superliga. Randers FC præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 8 i kassen selv, mens de lukkede 7 mål ind.

Det er ikke helt skidt for F.C. København, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Hobro IK, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod FC Midtjylland, før de desværre tabte med 3-0 til Sevilla. F.C. København har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i 3F Superliga. F.C. København kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 9.

Randers FC har opnået 9 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 11 mål for og 13 imod. F.C. København vandt 1 sejre i deres foregående 8 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 9 mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem 5 point.

Randers FC vs F.C. København – Seneste nyt

Davit Khocholava, Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København på lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Mathew Ryan, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Denis Vavro, Rasmus Falk, Zeca og Akinkunmi Amoo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod F.C. København – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Randers FC med de tre point i en 1-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Randers FC vandt 5 gange, mens F.C. København vandt 5 af deres foregående 10 møder, hvilket vil sige, at ikke én eneste af disse sluttede uafgjort. En sejr til hjemmeholdet giver odds 3.26 hos bookmakerne, mens det bedste odds på en sejr til gæsterne i skrivende stund er 2.12.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Randers FC og F.C. København fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Randers FC mod F.C. København Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Daniel Hoeegh, der viser god form for Randers FC. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod F.C. København.

Gæsterne krydser fingre for Roony Bardghji til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Randers FC høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 6 nederlag. Randers FC satte 5 sejre på kontoen for deres seneste 10 3F Superliga kampe. Gæsterne fra F.C. København vandt 3 af deres seneste 10 kampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Randers FC presterte 1.2 mål i gjennomsnitt, mens F.C. København presterte 1.5 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Randers FCs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.