Sølv eller bronze er spørgsmålet for FC København i Randers

Randers FC har fordel af hjemmebane på Cepheus Park Randers, når F.C. København kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga. Randers FC er placeret som nummer 6 i tabellen med 37 point efter 31 kampe. F.C. København indtager en 3. plads i stillingen med 55 point.

Det er snart nogle runder siden, at Randers FC senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra F.C. København.

Randers FC håber på yderligere point til samlingen.

Randers FC er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. I Randers FCs 3 sidste kampe har de været igennem en 4-0 sejr mod SoenderjyskE,
dernæst fulgte en 1-1 uafgjort mod FC Midtjylland, mens de senest tabte 2-1 til FC Nordsjælland.

Randers FC har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende mandag.

F.C. København bøjer sig ikke.

F.C. København går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at F.C. København delte point i en 2-2 uafgjort kamp mod FC Nordsjælland, hvorefter de noterede en 2-1 sejr mod Brøndby IF mens den seneste kamp resulterede i en 4-2 sejr mod FC Midtjylland.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for F.C. København i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende mandag, skal de finde noget ekstra frem.

Randers FC vs F.C. København h2h

En duel F.C. København ofte vinder

Randers FC trak det korteste strå, da F.C. København vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Randers FC noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har F.C. København generelt været dominerende mod Randers FC, som de har besejret i 80% af kampene.

Stats and facts for Randers FC and F.C. København.

  • Randers FCRanders FC ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Randers FCRanders FC har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • Randers FCI 5 of 7 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Randers FCRanders FC har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.
  • F.C. KøbenhavnF.C. København er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • F.C. KøbenhavnF.C. København har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • F.C. KøbenhavnI 16 of 18 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. KøbenhavnI 10 seneste F.C. København kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Randers FC giver 5.00 for en sejr, uafgjort betaler 4.33 retur, mens F.C. København giver 1.55 på oddset.