Randers’ pokalhelte skal forsøge at bremse FC Midtjylland

Randers FC tager imod FC Midtjylland på Cepheus Park Randers i runde 25 den kommende mandag i 3F Superliga. Randers FC indtager pladsen som nummer 6 i 3F Superliga med 32 point efter 24 kampe. FC Midtjylland er 17 point foran som nummer 1 for 24 kampe.

FC Midtjylland går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i 3F Superliga.

Randers FC drømmer om mere.

Randers FC har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe gik Randers FC ned 2-1 i en kamp mod FC København, hvorefter de tog led et dramatisk 4-3 nederlag mod FC Nordsjælland for senest at sikre pokalfinalen via 1-1 mod AGF.

Med 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kan præstationerne fra Randers FC vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende hjemmekamp.

FC Midtjylland vanskelige at nedbryde.

FC Midtjylland går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. Deres seneste tre kampe gav først FC Midtjylland en 1-0 sejr mod Brondby IF, herefter fulgte en 4-1 sejr mod AGF, mens de i den seneste kamp blev udspillet 3-1 af SoenderjyskE.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på FC Midtjylland og deres form hjemme på udebane, som har givet 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Deres næste udekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Randers FC vs FC Midtjylland h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

FC Midtjylland vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Cepheus Park Randers i februar 2021 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. FC Midtjylland nyder generelt et vist overtag mod Randers FC, som de har besejret 9 gange i deres 10 seneste møder i 3F Superliga.

  • Randers FC har scoret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Randers FC kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Randers FC har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk;
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 5 kampe i træk.
  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Randers FC giver 3.60 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens FC Midtjylland giver 1.91 på oddset.