Randers FC mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Randers FC tager imod FC Midtjylland på onsdag.

Som nummer 5 har Randers FC formået at skrabe 36 point sammen for 24 kampe. Med 45 point har FC Midtjylland for 24 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i 3F Superliga.

Randers FC har brug for en sejr på onsdag for at lukke afstanden til FC Midtjylland i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Randers FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Midtjylland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v FC Midtjylland.

 • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 11 hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
 • Randers FC scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
 • Randers FC har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
 • Randers FC tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • FC Midtjylland har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • FC Midtjylland har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Randers FC har har ikke vundet i de 25 seneste kampe i træk mod FC Midtjylland
 • Randers FC har scoret imod i 31 af de senest 33 kampe mod FC Midtjylland
 • Randers FC har tabte i 11 af 12 seneste hjemmekampe mod FC Midtjylland
 • I 12 ud af 14 seneste Randers FC kampe mod FC Midtjylland var antallet af mål under 3.5
 • I 15 ud af 16 seneste Randers FC hjemmekampe mod FC Midtjylland var antallet af mål over 1.5

Form Randers FC mod FC Midtjylland

Randers FC drømmer om mere.

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod SønderjyskE, før de sejrede 1-0 mod Brøndby IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-0 nederlag mod AaB.

FC Midtjylland drømmer om mere.

I deres seneste tre kampe formåede FC Midtjylland først at banke Silkeborg IF med 0-1. Herefter nedlagde de også Silkeborg IF med 3-2, inden stimen stoppede mod F.C. København, der vandt en 1-0 sejr.

Randers FC v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-1 tilbage i oktober 2021 i 3F Superliga. Randers FC møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Randers FC og FC Midtjylland bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Randers FC og FC Midtjylland ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Cepheus Park Randers.

Randers FC mod FC Midtjylland – Formstærke spillere

Stephen Odey har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Randers FC satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. FC Midtjylland kigger til gengæld mod Evander Ferreira i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.