Randers FC mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC har fordel af hjemmebane på Cepheus Park Randers, når FC Midtjylland kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Randers FC er nummer 6 med 23 point og en målscore på 23-26, mens FC Midtjylland ligger nummer 8 med 22 point og en målscore på 24-22.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 9 mål, mens FC Midtjylland præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Randers FC er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 5 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Randers FC har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

FC Midtjylland kigger på 5 sejre, samt 7 uafgjorte såvel som 4 nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 11 udekampe uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v FC Midtjylland.

  • Randers FC scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Randers FC scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i 8 af de seneste 9 kampe
  • Randers FC tabte deres seneste 3 kampe
  • Randers FC tabte deres seneste 3 hjemmekampe
  • FC Midtjylland scorede i 19 af deres seneste 20 udekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret

Form Randers FC mod FC Midtjylland

Randers FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af F.C. København, før AC Horsens satte sig igennem med 5-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Silkeborg IF, der satte sig igennem med 1-3. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Randers FC et hold, der er i stand til at overraske i 3F Superliga. Randers FC præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 0 uden vinder, mens de tabte 3, hvori de scorede 7 og indkasserede 9 mål.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for FC Midtjylland i øjeblikket. Mod Sturm Graz satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod FC Nordsjælland. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod Viborg FF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Midtjylland to sejre, mens de spillede 4 uafgjort. De led 0 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 11 mål.

Randers FC har opnået 11 point fra deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 3 kampe med en score på 13 mål for og 15 imod. FC Midtjylland vandt 2 sejre i deres foregående 9 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 13 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 11 point.

Randers FC vs FC Midtjylland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Randers FC, når de skal i aktion mod FC Midtjylland. Frederik Lauenborg får en fridag fra Randers FC-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Patrik Carlgren sidder over for Randers FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Randers FC.

Det er navne som Elias Olafsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

Randers FC har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 33 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Randers FC senest mødte FC Midtjylland i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.91, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Randers FC34% chance for at banke FC Midtjylland. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod FC Midtjylland udbetaler 2.30 i gevinst på oddset for en sejr. FC Midtjylland går ind til kampen mod Randers FC med en 7-3-0 fordel og der er odds 2.30 på, at FC Midtjylland vinder endnu en sejr.

Randers FC scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland i 3F Superliga. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Randers FC og FC Midtjylland fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Randers FC mod FC Midtjylland Spiltips

Daniel Hoeegh har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Randers FC satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. FC Midtjylland kigger til gengæld mod Anders Dreyer i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Randers FC vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra FC Midtjylland vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 3 af disse udekampe. Randers FC præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Cepheus Park Randers.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Randers FC har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har FC Midtjylland et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Randers FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.