FC Nordsjælland skal fortsætte serien mod Randers

Randers FC har fordel af hjemmebane på Cepheus Park Randers, når FC Nordsjælland kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Randers FC indtager pladsen som nummer 5 i 3F Superliga med 32 point efter 23 kampe. FC Nordsjælland er også på 32 point og ligger nummer 6 for 23 kampe.

FC Nordsjælland vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i 3F Superliga.

Randers FC drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Randers FC igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe delte Randers FC point i en 1-1 kamp mod AGF, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod FC København for senest at lide et 2-1 nederlag mod FC København.

En formkurve, der på hjemmebane siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Randers FC har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende søndag.

FC Nordsjælland i forrygende form.

FC Nordsjælland er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 14 point ud af 18 mulige. Deres seneste tre kampe gav først FC Nordsjælland en 3-0 sejr mod Lyngby Boldklub, herefter fulgte en 2-1 sejr mod SønderjyskE, mens de i den seneste kamp tilspillede sig en en 2-0 sejr over AGF.

FC Nordsjælland har hentet pænt med point på udebane med 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Randers FC vs FC Nordsjælland h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Randers FC senest mødte FC Nordsjælland på Cepheus Park Randers. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og FC Nordsjælland har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 5 opgør. Randers FC nappede alle tre point i 2 møde, mens 3 opgør sluttede uafgjort i 3F Superliga.

  • Randers FC har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • Randers FC har scoret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Randers FC kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 4 kampe i træk.
  • FC Nordsjaelland har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har vundet i seneste 4 af 5 kampe.