Randers FC mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Randers FC tager den kommende søndag imod FC Nordsjælland i 3F Superliga på Cepheus Park Randers. Randers FC lægger beslag på placeringen som nummer 3 i 3F Superliga med 14 point for deres første 7 kampe. Differencen til FC Nordsjælland er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 8 kampe. 

Bookmakerne giver Randers FC 48% chance for at tage tre point mod FC Nordsjælland. Det svarer til, at man får 2.10 på oddset for sejr til Randers FC, mens aufgjort giver 3.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Nordsjælland betaler dig pengene 3.10 gange igen på oddset. 

Der står en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når Randers FC møder FC Nordsjælland, og det vil fortsætte for mindst én af dem. Begge har fået sparket den indledende del af sæsonen godt i gang og nu gælder det om at konsolidere.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC vs FC Nordsjælland.

  • Randers FC er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Randers FC har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 8 af 10 kampe.
  • FC Nordsjælland har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Nordsjælland har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Randers FC vs FC Nordsjælland

Randers FC håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Randers FC igennem de seneste ugers kampe. Randers FC har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod AaB, et 2-1 nederlag mod Galatasaray i Europa League og senest et 2-1 nederlag mod Silkeborg IF.

FC Nordsjælland skal svare igen.

FC Nordsjælland går ind til kampen i håbet om at svare igen på de seneste nederlag. FC Nordsjælland har i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-1 sejr mod Vejle Boldklub, et 2-1 nederlag mod AaB og senest et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter FC Nordsjælland stadig af en smule mere værdi på oddset end Randers FC. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.10, hvorimod udesejren giver 3.10 på oddset.

Randers FC v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

FC Nordsjælland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i maj 2021 i 3F Superliga. Randers FC møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Randers FC og FC Nordsjælland kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Vito Hammershoej-Mistrati. Han er topscorer for Randers FC med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

FC Nordsjælland krydser til gengæld fingre for, at Andreas Schjelderup kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.