Randers FC mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland gæster Cepheus Park Randers på søndag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet Randers FC.

Randers FC er nummer 2 med 23 point og en målscore på 22-17, mens FC Nordsjælland ligger nummer 1 med 25 point og en målscore på 20-12.

Randers FC har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

FC Nordsjælland er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 10 mål, mens FC Nordsjælland præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1 mål pr. kamp.

Randers FC har vundet 6 sejre, mens de har spillet 5 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. Randers FCs seneste 5 kampe bød på mere end 3.5 mål.

FC Nordsjælland kigger på 7 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 2 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v FC Nordsjælland.

  • Randers FC scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Randers FC har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Randers FC scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 9 af de seneste 11 kampe

Form Randers FC mod FC Nordsjælland

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-3 mod Brøndby IF, hvorefter de opnåede 3-3 mod Silkeborg IF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-2 i opgøret mod Vendsyssel FF. Meget få havde Randers FC som medaljekandidater i denne sæson, men bliver de ved at levere de nuværende resultater, kommer de til at levere en kæmpe overraskelse. Randers FC vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Cepheus Park Randers, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 7 ind og scorede selv 10.

FC Nordsjælland har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Randers FC med 3-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod F.C. København. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod AGF. Meget få havde FC Nordsjælland som medaljekandidater i denne sæson, men bliver de ved at levere de nuværende resultater, kommer de til at levere en kæmpe overraskelse. FC Nordsjælland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 5 mål.

Randers FC har opnået 9 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 9 mål for og 9 imod. FC Nordsjælland har en overlegen historik for deres seneste 6 kampe mod hold fra top seks. De opnåede 11 point, flere end nogen anden mod top seks hold i 3F Superliga. De vandt 4 sejre, mens de scorede 9 og indkasserede 7 mål.

Randers FC vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

FC Nordsjælland ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Randers FC. Blandt de fraværende spillere i FC Nordsjælland-truppen, er Ernest Nuamah i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Wahid Faghir og Ulrik Yttergård Jenssen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Nordsjælland, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Randers FC har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Nordsjælland med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. FC Nordsjælland synes at have et godt øje til Randers FC, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.60 på FC Nordsjælland til at vinde igen.

Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Randers FC og FC Nordsjælland var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

Randers FC mod FC Nordsjælland Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Daniel Hoeegh, der viser god form for Randers FC. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod FC Nordsjælland.

Gæsterne krydser fingre for Andreas Schjelderup til at score igen efter 4 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Randers FC var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sejrede i 5 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. Randers FC præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Cepheus Park Randers.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Randers FC presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens FC Nordsjælland presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret 7 gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Randers FCs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2 mål i disse kampe.