Randers FC mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC skal op imod Hvidovre IF på søndag på Cepheus Park Randers i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Randers FC jagter førstepladsen i 3F Superliga stillingen efter at have opnået 34 point på deres første 28 kampe. Hvidovre IF er i hælene på dem med 18 point efter 28 runder, hvorved de ligger nummer 6 i tabellen.

Randers FC har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Hvidovre IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Hvidovre IF præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Randers FC er noteret for otte sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Hvidovre IF kigger på fire sejre, samt seks uafgjorte såvel som 18 nederlag i 3F Superliga. Hvidovre IF kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 5 kampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 kampe i træk Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i 14 af de seneste 16 kampe i 3F Superliga
  • Randers FC har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 Randers FC kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I 11 af de seneste 12 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 20 af de seneste 22 kampe i 3F Superliga
  • I 8 af de seneste 9 kampe Hvidovre IF har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • 11 af Hvidovre IF’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål

Form Randers FC mod Hvidovre IF

Det er ikke helt skidt for Randers FC, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod OB, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Viborg FF, før de desværre tabte med 2-1 til Lyngby Boldklub. Randers FC vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede ni og lukkede seks mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Hvidovre IF først at banke Vejle Boldklub med 2-1. Herefter nedlagde de også OB med 1-2, inden stimen stoppede mod Viborg FF, der vandt en 0-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Hvidovre IF to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede otte mål.

Randers FC har opnået tre point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt nul kampe med en score på otte mål for og 22 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hvidovre IF sig en point og nul sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede to gange.

Randers FC vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Randers FC kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Hvidovre IF. Mikkel Kallesøe behøver ikke klæde om, når Randers FC næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er blandt de tre spillere, som mangler for Randers FC på søndag.

Hvidovre IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Randers FC på Cepheus Park Randers.

Mads Kaalund rejser ikke med Hvidovre IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Randers FC mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF. Randers FC ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 3-1 i deres seneste to opgør mod Hvidovre IF. Randers FC går til kampen mod Hvidovre IF med en 2-1-0 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 67%.

I de seneste 11 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Randers FC og Hvidovre IF blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. I tre af de tidligere tre kampe mellem Randers FC og Hvidovre IF scorede begge hold.

Randers FC mod Hvidovre IF Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Tobias Thomsen, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for Hvidovre IF. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger otte mål. Med syv mål i seks kampe for Randers FC i 3F Superliga, er Mohammed Fuseini også en spiller, der er værd at holde øje med.

Randers FC vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Hvidovre IF vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Randers FC holdt gæsterne på Cepheus Park Randers fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Hvidovre IF præsterede et rent bur i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Randers FC præsterede et gennemsnit på 2.67 mål, mens Hvidovre IF snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Randers FCs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.