Randers FC mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC skal op imod Lyngby Boldklub den kommende søndag på Cepheus Park Randers i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Randers FC er nummer 4 i tabellen med 23 point efter 22 kampe, mens Lyngby Boldklub rangerer som nummer 2 med 23 point efter 22 kampe.

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Randers FC er noteret for fem sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Lyngby Boldklub kigger på seks sejre, samt fem uafgjorte såvel som 11 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Randers FC har i vandt 4 af de seneste 5 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 4 Randers FC hjemmekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 1.5
  • Randers FC har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • 7 af Randers FC’s seneste 9 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 2.5 mål
  • 7 af Randers FC’s seneste 8 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 11 udekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 16 af de seneste 18 udekampe i 3F Superliga
  • 9 af Lyngby Boldklub’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Lyngby Boldklub tabte deres seneste 6 udekampe i 3F Superliga

Form Randers FC mod Lyngby Boldklub

Bare ét point forhindrer Randers FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-0 og 0-1 mod Viborg FF og FC Midtjylland. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod FC Nordsjælland. Randers FC har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Cepheus Park Randers. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede fem og indkasserede otte mål.

Lyngby Boldklub har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-4 af Hvidovre IF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-0 til F.C. København, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Viborg FF. Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede nul uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede 16 og scorede tre mål.

Randers FC opnåede to point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med syv mål scoret og 16 indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Lyngby Boldklub sig fire point og en sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede ni gange.

Randers FC vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Randers FC kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Lyngby Boldklub.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er alle ude af truppen, som Randers FC tager imod Lyngby Boldklub med på Cepheus Park Randers.

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Randers FC på Cepheus Park Randers.

Rezan Corlu rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Randers FC mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Randers FC har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i Cepheus Park Randers mod Lyngby Boldklub. I det seneste opgør mellem disse to løb Randers FC med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Cepheus Park Randers den 23 februar 2024. Randers FC har generelt overtaget mod Lyngby Boldklub,, og kan fremvise en nydelig 7-0-3 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.00.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Randers FC og Lyngby Boldklub blev der scoret under 1.5 mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Lyngby Boldklub og Randers FC.

Randers FC mod Lyngby Boldklub Spiltips

Simen Bolkan Nordli har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Randers FC satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Lyngby Boldklub kigger til gengæld mod Frederik Gytkjær i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Randers FC høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Randers FC sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da Lyngby Boldklub var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til seks clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Randers FC præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.