Randers FC mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Randers FC og Lyngby Boldklub tørner ind i hinanden den kommende fredag til et opgør i 3F Superliga.

Randers FC er nummer 9 i tabellen med 19 point efter 18 kampe, mens Lyngby Boldklub rangerer som nummer 8 med 20 point efter 18 kampe.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Randers FC har vundet fire sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub kigger på fem sejre, samt fem uafgjorte såvel som otte nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Randers FC har ikke vundet deres seneste 9 kampe
  • Randers FC har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • Randers FC har ikke vundet deres seneste 7 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Randers FC i 12 af de seneste 14 kampe
  • Randers FC har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 12 af de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 13 af de seneste 15 udekampe i 3F Superliga
  • 9 af Lyngby Boldklub’s seneste 11 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • Lyngby Boldklub var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Randers FC mod Lyngby Boldklub

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod OB, hvorefter de opnåede 0-0 mod Vejle Boldklub. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-3 i opgøret mod Hvidovre IF. Randers FC var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig otte.

Lyngby Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af Fredericia, før Fredericia satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Nordsjælland, der satte sig igennem med 3-2. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Lyngby Boldklub to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede seks mål.

Randers FC opnåede 12 point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede ti og lukkede otte mål ind. Lyngby Boldklub noterede sig 12 point efter tre sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også syv selv.

Randers FC vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Randers FC kan have op til tre fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Lyngby Boldklub.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er alle ude af truppen, som Randers FC tager imod Lyngby Boldklub med på Cepheus Park Randers.

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Randers FC på Cepheus Park Randers.

Rezan Corlu rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Randers FC mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Randers FC tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med Lyngby Boldklub, da Lyngby Boldklub noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Randers FC sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Randers FC har generelt overtaget mod Lyngby Boldklub,, og kan fremvise en nydelig 7-0-3 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.00.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Randers FC og Lyngby Boldklub blev der scoret under 1.5 mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Randers FC og Lyngby Boldklub fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Randers FC mod Lyngby Boldklub Spiltips

Simen Bolkan Nordli har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Randers FC satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Lyngby Boldklub kigger til gengæld mod Andri Gudjohnsen i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Randers FC høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Vi skal vist ikke forvente scoringer af begge parter den kommende fredag. Det gav kun gevinst i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Randers FC. Begge hold fandt vej til netmaskerne i fire af Lyngby Boldklub’s seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Randers FC præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.