Randers FC og OB skal følge op på premieresejre

Randers FC har fordel af hjemmebane på Cepheus Park Randers, når OB kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. Der var tilfredshed at spore hos Randers FC , eftersom de formåede at åbne den nye sæson med tre point til i stillingen. OB kunne notere sig sæsonens første sejr i sæsonens første kamp i Superligaen, da de med tre point slap vellykket fra åbningsdagen.

Form Randers FC vs OB

Randers FC er kommet godt start

Randers FC ser giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer mellem gode resultater. I Randers FCs tre sidste ligakampe har de været igennem et 2-1 nederlag mod FC Nordsjælland, dernæst fulgte en 2-1 sejr mod F.C. København, mens de senest smadrede Vejle Boldklub 2-0.

OB er kommet godt start

OB åbnede sæsonen lige så stærkt, som de lukkede den gamle. OB har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod Lyngby Boldklub, en 4-0 sejr mod AC Horsens og senest en 2-1 sejr mod FC Midtjylland.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Randers FC v OB Indbyrdes historik

Randers FC trak det korteste strå, da OB vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Randers FC noterede sig i den forrige kamp. Randers FC vandt 30%, mens OB vandt 50% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 3-2-5 i det samlede regnskab. 

I de foregående 10 kampe mellem Randers FC og OB bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.