Randers FC mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet Randers FC skal på fredag i kamp mod OB på Cepheus Park Randers i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

Randers FC har taget føringen i 3F Superliga efter at have opnået 32 point fra deres første 25 kampe. OB halter syv point efter oven på 25 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 3 i tabellen.

Med tre sejre i træk er Randers FC klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om OB, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Randers FC har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

OB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Randers FC har vundet otte sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i 3F Superliga. Randers FC har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

OB kigger på seks sejre, samt syv uafgjorte såvel som 12 nederlag i 3F Superliga. OB er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • 4 af Randers FC’s seneste 5 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 1.5 mål
  • Der er scoret imod Randers FC i 12 af de seneste 14 kampe i 3F Superliga
  • I de seneste 3 kampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 kampe i træk Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Randers FC vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • 17 af OB’s seneste 19 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • OB scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe
  • 10 af OB’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • OB scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe i 3F Superliga
  • OB har ikke tabt deres seneste 8 udekampe i 3F Superliga

Form Randers FC mod OB

Randers FC er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Lyngby Boldklub nedlagt 6-2, hvorefter det blev 1-3 mod Hvidovre IF. Senest måtte også Vejle Boldklub bøje sig i et 1-2 nederlag. Randers FC opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede ni og lukkede otte mål ind.

Bare ét point forhindrer OB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Vejle Boldklub, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Lyngby Boldklub. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Viborg FF, som satte sig igennem med 1-3. OB vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasseredefire mål.

Randers FC opnåede to point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med syv mål scoret og 16 indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede OB sig tre point og en sejre. De indkasserede 12 mål, mens de selv scorede fem gange.

Randers FC vs OB – Seneste nyt

Randers FC kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod OB.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er blandt de tre spillere, som mangler for Randers FC på fredag.

OB ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på fredag møder Randers FC.

Det er navne som Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod OB – indbyrdes historik

Randers FC har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod OB. OB vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende fredag. På trods af en 1-0 sejr til OB i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Randers FC vandt tre kampe og OB vandt tre opgør.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Randers FC og OB var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Randers FC mod OB Spiltips

Mohammed Fuseini har været stærk for Randers FC i den senere tid med seks mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. OB håber, at Bashkim Kadrii kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Randers FC høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. OB sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt to nederlag. Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga for Randers FC havde over 2.5 mål. I fire af de seneste 10 udekampe for OB, var der over 2.5 mål.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Randers FC presterte 1.2 mål i gjennomsnitt, mens OB presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.