Randers FC mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på Cepheus Park Randers på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Randers FC og gæsterne fra OB.

De havde håbet på mere i premiere-runden, men OB endte med et skuffende 2-0 nederlag og så endda mod FC Nordsjælland på hjemmebane. Det var ellers en modstander, de i sidste sæson havde pænt fat i på eget græs. Randers slap til gengæld fra Herning med 1-1 mod FC Midtjylland. En stærk start på året.

Det er ikke sådan, at Randers FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens OB præsterede 1 “clean sheet”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v OB.

  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 20 hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 15 hjemmekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 kampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 10 kampe
  • Randers FC scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I 14 af de seneste 16 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod OB i 29 af de seneste 31 udekampe
  • OB scorede i deres seneste 16 kampe
  • I de seneste 7 udekampe i træk OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod OB i 20 af de seneste 22 kampe

Form Randers FC mod OB

Bare ét point forhindrer Randers FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 3-2 mod F.C. København og FC Midtjylland. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod FC Midtjylland.Randers FC opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede8 og lukkede 11 mål ind.

Bare ét point forhindrer OB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Vejle Boldklub, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod FC Midtjylland. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Nordsjælland, som satte sig igennem med 0-2.OB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 7.

Randers FC vs OB – Seneste nyt

Randers FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder OB på Cepheus Park Randers.

Mikkel Kallesøe sidder over for Randers FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

OB ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder Randers FC.

Issam Jebali, Emmanuel Sabbi, Max Fenger og Mihajlo Ivancevic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod OB – indbyrdes historik

Randers FC går til kampen mod OB med en 4-2-4 statistik for deres seneste 10 opgør. Det giver en sejrsrate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Lasse Berg Johnsen har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Randers FC satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. OB kigger til gengæld mod Issam Jebali i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Randers FC høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. OB sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 4 nederlag.Målene flyder rimeligt frit for Randers FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 8 af OBs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Randers FC har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har OB et snit på 1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Randers FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.