Randers FC mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Randers FC byder Silkeborg IF op til dans den kommende søndag på Cepheus Park Randers stadion.

Randers FC indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 29 point efter 20 kampe. På de 20 runder Silkeborg IF har afviklet, har de indsamlet 31 point og ligger nummer 5 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos Randers FC, som kan overhale Silkeborg IF i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Cepheus Park Randers.

Det er ikke sådan, at Randers FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Silkeborg IF rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 7 gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v Silkeborg IF.

 • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 10 hjemmekampe
 • Randers FC har ikke vundet deres seneste 8 kampe
 • Randers FC scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • Randers FC tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Silkeborg IF har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
 • I 8 af de seneste 10 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
 • Silkeborg IF vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Silkeborg IF i 5 af de seneste 7 kampe
 • I 12 ud af 13 seneste Randers FC kampe mod Silkeborg IF var antallet af mål under 3.5
 • Randers FC har scorede i 18 af de senest 20 kampe mod Silkeborg IF
 • I 4 af de seneste 5 kampe Randers FC har spillet mod Silkeborg IF har begge hold scoret
 • Randers FC har har ikke tabt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF
 • Randers FC har vandt i 5 af 7 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF

Form Randers FC mod Silkeborg IF

Randers FC i ekspresfart mod bunden.

Bare ét point forhindrer Randers FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Leicester, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod FC Nordsjælland. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod F.C. København, som satte sig igennem med 3-0.

Silkeborg IF drømmer om mere.

I deres seneste tre kampe formåede Silkeborg IF først at banke Vejle Boldklub med 3-0. Herefter nedlagde de også AaB med 1-4, inden stimen stoppede mod Brøndby IF, der vandt en 0-1 sejr.

 

Randers FC v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Silkeborg IF tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i agosto 2021 i 3F Superliga. Randers FC går ind til opgøret med en historik mod Silkeborg IF, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Randers FC og Silkeborg IF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Randers FC og Silkeborg IF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Cepheus Park Randers i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Alhaji Kamara, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Randers FC, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Nicklas Helenius har stået det rette sted 4 gange i seks kampe i alle turneringer for Silkeborg IF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 10 mål.