Randers FC mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Som nummer 6 har Randers FC formået at skrabe 36 point sammen for 25 kampe. Med 37 point har Silkeborg IF for 25 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i 3F Superliga.

Motivationen bør være på plads hos Randers FC, som kan overhale Silkeborg IF i stillingen på tirsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Cepheus Park Randers.

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v Silkeborg IF.

 • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 12 hjemmekampe
 • Randers FC scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • Randers FC har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Randers FC tabte 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • I 10 af de seneste 12 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
 • Silkeborg IF har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • Silkeborg IF har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • I 13 ud af 14 seneste Randers FC kampe mod Silkeborg IF var antallet af mål under 3.5
 • Randers FC har scorede i 19 af de senest 21 kampe mod Silkeborg IF
 • I 5 af de seneste 6 kampe Randers FC har spillet mod Silkeborg IF har begge hold scoret
 • Randers FC har har ikke tabt i 7 af 8 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF
 • Randers FC har vandt i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF

Form Randers FC mod Silkeborg IF

Randers FC håber på yderligere point til samlingen.

Randers FC har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Brøndby IF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-0 til AaB, siden 3-1 mod FC Midtjylland.

Silkeborg IF håber på frisk start.

Silkeborg IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til FC Midtjylland. De svarede stærkt igen mod Brøndby IF, som blev slået 3-0, før de sejrede 3-1 over F.C. København.

Randers FC v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Randers FC tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i marts 2022 i 3F Superliga. Randers FC går ind til opgøret med en historik mod Silkeborg IF, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Randers FC og Silkeborg IF bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Randers FC og Silkeborg IF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på tirsdag på Cepheus Park Randers i vente.

Randers FC mod Silkeborg IF – Formstærke spillere

Det har været en strålende sæson for Nicklas Helenius så langt, da han har formået at banke flotte 14 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 4 garn i de seneste seks kampe, og Silkeborg IF sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Randers FC. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Nicklas Helenius på oddset til komme på tavlen igen.