Randers FC mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC agerer værter for Silkeborg IF når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i 3F Superliga den kommende søndag på Cepheus Park Randers.

Randers FC er nummer 2 med 19 point og en målscore på 13-6, mens Silkeborg IF ligger nummer 4 med 16 point og en målscore på 14-9.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 5 gange.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Silkeborg IF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Randers FC har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet vise 5 sejre og 4 uafgjorte frem.

Silkeborg IF kigger på 5 sejre, samt 1 uafgjort såvel som 3 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v Silkeborg IF.

  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • Randers FC scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Randers FC scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • Randers FC har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Randers FC vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 7 af de seneste 8 udekampe
  • Silkeborg IF tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • Silkeborg IF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 7 af de seneste 9 kampe

Form Randers FC mod Silkeborg IF

Randers FC er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-2 over AaB samt Lyngby Boldklub. Serien blev dog bremset mod Brøndby IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Randers FC drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Randers FC præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 7 og indkasserede 6 mål.

Det er alt eller intet for Silkeborg IF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Anderlecht, hvortil de svarede igen mod AGF i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-3 mod West Ham. Det er nok for meget at forlange en titel af Silkeborg IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Silkeborg IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 8 mål.

Randers FC har opnået 7 point fra deres seneste 3 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 4 mål for og 1 imod. Silkeborg IF vandt 2 sejre i deres foregående 4 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 3 mål og lukkede 3 ind. Dette indbragte dem 6 point.

Randers FC vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder Randers FC.

Robert Gojani, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Randers FC ser Silkeborg IF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Silkeborg IF synes at have et godt øje til Randers FC, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.69 på Silkeborg IF til at vinde igen.

Silkeborg IF scorede i deres seneste 5 opgør mod Randers FC i 3F Superliga.

Marvin Egho fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for Randers FC. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Tonni Adamsen i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for Silkeborg IF.

Randers FC præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Cepheus Park Randers.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Randers FC præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Silkeborg IF landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Randers FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Silkeborg IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1 mål i disse kampe.