Kan Vejle følge op i Randers

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Vejle Boldklub den kommende søndag i 3F Superliga. Alt andet end en sejr til Randers FC vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen. Som nummer 4 har Randers FC formået at skrabe 25 point sammen for 15 kampe. Med 8 point har Vejle Boldklub for 15 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 12 i 3F Superliga. 

Vejle Boldklub går ind til kampen mod Randers FC på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Vejle Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 26 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC vs Vejle Boldklub.

  • Randers FC har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 5 af 7 kampe.
  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 9 af 10 udebane kampe;
  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i seneste 21 af 23 kampe.

Form Randers FC mod Vejle Boldklub

Randers FC håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Randers FC, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Det er ikke helt skidt for Randers FC, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 3-1 mod FC Midtjylland, hvorefter de nappede point via 2-2 mod Jablonec. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod AaB.

Vejle Boldklub håber på opfølgning.

Randers FC har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med AC Horsens sluttede 1-1, hvorpå et 3-0 nederlag mod F.C. København fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da SønderjyskE blev nedlagt med 3-1.
 

 

Randers FC v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Randers FC vandt 2-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Vejle Stadion i Juli 2021 i 3F Superliga. Bookmakerne har Randers FC som favoritter til sejren i dette opgør. Randers FC møder Vejle Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Randers FC og Vejle Boldklub kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Vito Hammershøj-Mistrati. Han har vist flaget for Randers FC med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe. 

Vejle Boldklub har til gengæld forhåbninger om, at Lukas Engel kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.