Randers FC mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC skal op imod Vejle Boldklub den kommende lørdag på Cepheus Park Randers i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Randers FC har taget føringen i 3F Superliga efter at have opnået 38 point fra deres første 31 kampe. Vejle Boldklub halter to point efter oven på 31 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 3 i tabellen.

Randers FC har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Vejle Boldklub præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Randers FC er noteret for ni sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Vejle Boldklub kigger på ni sejre, samt ni uafgjorte såvel som 13 nederlag i 3F Superliga. Vejle Boldklub er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

  • Randers FC har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i 10 af de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Randers FC i 10 af de seneste 12 kampe i 3F Superliga
  • Randers FC har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Randers FC har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • I de seneste 16 Vejle Boldklub udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • 26 af Vejle Boldklub’s seneste 28 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 13 Vejle Boldklub udekampe , har summen af mål været under 3.5
  • 20 af Vejle Boldklub’s seneste 22 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Vejle Boldklub i 15 af de seneste 17 udekampe i 3F Superliga

Form Randers FC mod Vejle Boldklub

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Hvidovre IF, før de sejrede 1-0 mod Viborg FF. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod OB. Randers FC vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også syv ind.

Vejle Boldklub har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Viborg FF nedlagt 1-2, hvorpå Lyngby Boldklub blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Hvidovre IF, der blev slået med 2-0. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Vejle Boldklub to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede seks mål.

Randers FC vandt nul kampe, scorede otte mål og indkasserede 22 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt tre point. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Vejle Boldklub sig to point og nul sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede fem gange.

Randers FC vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Randers FC kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Vejle Boldklub.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er alle ude af truppen, som Randers FC tager imod Vejle Boldklub med på Cepheus Park Randers.

Randers FC mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. Randers FC vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Randers FC går til kampen mod Vejle Boldklub med en 8-2-0 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 80%.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Randers FC og Vejle Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Randers FC mod Vejle Boldklub Spiltips

Det har været en strålende sæson for German Onugkha så langt, da han har formået at banke flotte 15 kugler i kassen. Formen er også anstændig med syv garn i de seneste seks kampe, og Vejle Boldklub sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Randers FC. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med German Onugkha på oddset til komme på tavlen igen.

Randers FC vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Vejle Boldklub vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Randers FC har set fem af deres seneste 10 kampe i Cepheus Park Randers gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Vejle Boldklubs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Randers FC presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Vejle Boldklub presterte 0.7 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Randers FCs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.