Randers FC mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Randers FC som Vejle Boldklub ligger godt placeret midt i tabellen i 3F Superliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på fredag.

Randers FC går ind til runde 17 som nummer 10 i 3F Superliga tabellen med 15 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Vejle Boldklub samlet 13 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Vejle Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Randers FC er noteret for tre sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Randers FC har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Vejle Boldklub kigger på tre sejre, samt fire uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • I 10 af de seneste 12 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i 16 af de seneste 18 kampe
  • Randers FC scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • Randers FC har ikke vundet deres seneste 7 kampe
  • Randers FC scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 9 af Vejle Boldklub’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Vejle Boldklub scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Vejle Boldklub scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • Der er scoret imod Vejle Boldklub i 11 af de seneste 13 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret

Form Randers FC mod Vejle Boldklub

Bare ét point forhindrer Randers FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-4 af F.C. København, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Silkeborg IF. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod OB, som satte sig igennem med 0-1. Randers FC vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede syv og lukkede otte mål ind.

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Nordsjælland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Lyngby Boldklub, inden de senest spillede 1-1 mod Hvidovre IF. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv seks.

Randers FC opnåede otte point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede syv og lukkede syv mål ind. Vejle Boldklub sikrede sig tre sejre fra 11 scorede mål og ni indkasserede i deres seneste otte kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 12 point til kontoen.

Randers FC vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Randers FC kan have op til fire fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Vejle Boldklub. Wessel Dammers får en fridag fra Randers FC-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er alle ude af truppen, som Randers FC tager imod Vejle Boldklub med på Cepheus Park Randers.

Vejle Boldklub har en næsten fuld trup til rådighed den kommende fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Thomas Gundelund og Dimitrios Emmanouilidis bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Vejle Boldklub, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Randers FC er ubesejret mod Vejle Boldklub i de sidste 11 indbyrdes opgør. Randers FC ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Vejle Boldklub. Randers FC har generelt overtaget mod Vejle Boldklub,, og kan fremvise en nydelig 7-3-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.00.

Randers FC scorede mindst én gang i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga. I syv af de tidligere ti kampe mellem Randers FC og Vejle Boldklub scorede begge hold.

Randers FC mod Vejle Boldklub Spiltips

Filip Bundgaard Kristensen fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for Randers FC. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende fredag. Gamblere vil også have et godt øje til German Onugkha i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for Vejle Boldklub.

Randers FC høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Vejle Boldklub skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende fredag, da Randers FC kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur to gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Randers FC præsterede et gennemsnit på 2.2 mål, mens Vejle Boldklub landede et snit på 0.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.