Randers vælter Vejle

Første kamp i runde 12 af Superligaen står på Cepheus Park i Randers, hvor hjemmeholdet tager imod Vejle Boldklub. Det er en “returkamp” fra opgøret i runde 6, og tænker man på at smide mønt efter udesejren, kan man hente 3.80 på oddset, mens sejr til “hestene” giver 1.92 retur på oddset.

Randers har spillet i stimer i denne sæson og en elendig start med fire nederlag i sæsonens første seks kampe er nu afløst af fire sejre i træk, hvor én var i pokalturneringen. Faktisk kom vendepunktet, da de mødte Vejle første gang i sæsonen og smadrede oprykkerne med 3-0 på Vejle Stadion. Dengang lå Randers blandt de nederste tre i tabellen, mens man fem kampe senere er kravlet i top seks.

Den modsatte vej er det gået for Vejle, der 30. oktober tog imod Randers på nakken af fire sejre i træk, men Randers bremsede åbenbart totalt momentum for oprykkerne. Eneste gevinst for Vejle i deres seneste seks kampe var en pokalsejr efter forlænget spilletid mod Brabrand fra 2. division.

Det kunne være et interessant twist på sæsonen i Superligaen, hvis Vejle kunne vende bøtten på præcis samme måde, som Randers gjorde ved at sejre i den omvendte kampe. Efter nul point og 1-7 i målscore for de seneste tre kampe er det bare lidt svært at argumentere for Vejle imod et hold, der virker så stærkt kørende som Randers. Sidstnævnte vandt deres seneste to hjemmekampe i Superligaen mod Vejle, og vi finder oddset på alle gode gange tre for særdeles flotte.

Flere interessante tips