Randers skal fokusere på Viborg efter Leicester-lammeren

Randers FC tager den kommende mandag imod Viborg FF i 3F Superliga på Cepheus Park Randers.

Randers FC er placeret som nummer 5 i tabellen med 28 point efter 17 kampe. Viborg FF ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 20 point ovenpå deres 17 opgør.

Viborg FF går ind til kampen mod Randers FC på mandag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Viborg FF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende mandag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 0 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v Viborg FF.

 • Randers FC vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Randers FC har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • I de seneste 14 udekampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • Viborg FF scorede i 44 af deres seneste 45 udekampe
 • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 14 udekampe
 • Viborg FF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Viborg FF vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Randers FC har scorede i 16 af de senest 18 kampe mod Viborg FF
 • I 7 af de seneste 9 kampe Randers FC har spillet mod Viborg FF har begge hold scoret
 • Randers FC har vandt i de 4 seneste kampe i træk mod Viborg FF
 • Randers FC har har ikke tabt i 8 af 10 seneste kampe mod Viborg FF
 • Randers FC har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod Viborg FF

Form Randers FC mod Viborg FF

Randers FC i miserabel form.

Randers FC har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod AZ Alkmaar tabte de 1-0, hvorefter de vandt 2-1 over OB. De var tilbage i rendestenen med et 4-1 nederlag mod Leicester.

Viborg FF i miserabel form.

Viborg FF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod FC Nordsjælland, før de nedlage OB med 2-3. Mod SønderjyskE blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Randers FC v Viborg FF Indbyrdes historik

Randers FC havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i August 2021 i 3F Superliga. Randers FC møder Viborg FF med en historik imellem klubberne, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Randers FC og Viborg FF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Randers FC og Viborg FF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Cepheus Park Randers.

Topscorer i form

Hold øje med Alhaji Kamara når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Randers FC, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Jakob Bonde har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Viborg FF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.