Randers FC mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet Randers FC skal den kommende onsdag i kamp mod Viborg FF på Cepheus Park Randers i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

Viborg FF nyder udsigten fra toppen af tabellen med 37 point for 29 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Randers FC ligger placeret som nummer 2 i 3F Superliga med 35 point oven på 29 afviklede kampe.

Randers FC har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Viborg FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Randers FC er noteret for otte sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Viborg FF kigger på ti sejre, samt syv uafgjorte såvel som 12 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Randers FC har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 6 kampe Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Randers FC har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 20 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 29 af de seneste 31 kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 13 udekampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Viborg FF i 21 af de seneste 23 kampe i 3F Superliga
  • Viborg FF har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe

Form Randers FC mod Viborg FF

Randers FC har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Viborg FF blev det 0-0, hvorefter Lyngby Boldklub viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Hvidovre IF. Randers FC opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede 11 og lukkede syv mål ind.

Viborg FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Randers FC, før de sejrede 0-1 mod Hvidovre IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Vejle Boldklub. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Viborg FF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede otte mål.

Randers FC vandt nul kampe, scorede otte mål og indkasserede 22 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt tre point. Viborg FF vandt en sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede syv mål og lukkede 19 ind. Dette indbragte dem fire point.

Randers FC vs Viborg FF – Seneste nyt

Randers FC kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Viborg FF.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er alle ude af truppen, som Randers FC tager imod Viborg FF med på Cepheus Park Randers.

I værste fald må Viborg FF finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Jean-Manuel Mbom og Renato Junior er ikke tilgængelige for Viborg FF den kommende onsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Jamie Jacobs, Lucas Lund Pedersen, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod Viborg FF – indbyrdes historik

Randers FC sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Viborg FF. Hverken Randers FC eller Viborg FF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Randers FC går til kampen mod Viborg FF med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Randers FC og Viborg FF fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Randers FC mod Viborg FF Spiltips

Randers FC høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Viborg FF sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Viborg FF lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Randers FC præsterede fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på Cepheus Park Randers.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Randers FC præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Viborg FF landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.