Randers FC mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC har fordel af hjemmebane på Cepheus Park Randers, når Viborg FF kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Randers FC er nummer 4 med 9 point og en målscore på 7-4, mens Viborg FF ligger nummer 5 med 9 point og en målscore på 9-7.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Viborg FF har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v Viborg FF.

  • Der er scoret imod Randers FC i 27 af de seneste 29 hjemmekampe
  • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 9 kampe
  • Randers FC scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i 31 af deres seneste 33 udekampe
  • Viborg FF scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • Viborg FF vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 7 af de seneste 9 udekampe

Form Randers FC mod Viborg FF

Randers FC ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod AGF. Herefter var de oppe imod AC Horsens i en kamp, der sluttede 1-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod F.C. København, som blev nedlagt med 1-3.Randers FC drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Randers FC vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 8 og lukkede 9 mål ind.

Viborg FF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til FC Nordsjælland. De svarede stærkt igen mod B36 Tórshavn, som blev slået 1-2, før de sejrede 2-0 over Silkeborg IF.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Viborg FF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 8 mål.

Randers FC vs Viborg FF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Randers FC, når de skal i aktion mod Viborg FF.

Alexander Nybo og Mikkel Kallesøe er alle ude af truppen, som Randers FC tager imod Viborg FF med på Cepheus Park Randers.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som på søndag møder Randers FC.Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Nils Mortimer Moreno, Marokhy Ndione, Mikkel Andersen og Lamin Jawara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg FF, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod Viborg FF – indbyrdes historik

Randers FC tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med Viborg FF, da Viborg FF noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Randers FC sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Bookmakerne har Randers FC som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 2.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Randers FC 47% chance for at banke Viborg FF. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod Viborg FF udbetaler 3.08 i gevinst på oddset for en sejr.Randers FC plejer at byde at møde Viborg FF, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.15.

Randers FC høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Viborg FF sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 5 nederlag.Viborg FF skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende søndag, da Randers FC kun præsterede 1 clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur 2 gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Randers FC præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Viborg FF snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Randers FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Viborg FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.