Randers FC vs FC Nordsjælland – Spilfiduser, Optakt og Odds

Randers FC skal op imod FC Nordsjælland på Cepheus Park Randers den kommende søndag i en spændende 3F Superliga duel.

Randers FC er nummer 10 i tabellen med to point efter tre kampe, mens FC Nordsjælland rangerer som nummer 1 med ni point efter tre kampe.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

FC Nordsjælland har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gang.

Randers FC lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Vores tip

  • Randers FC scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Randers FC scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Randers FC har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Randers FC kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod Randers FC i 10 af de seneste 12 kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • FC Nordsjælland har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe

Form Randers FC mod FC Nordsjælland

Det er ikke helt skidt for Randers FC, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod OB, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Hvidovre IF, før de desværre tabte med 4-0 til F.C. København. Randers FCs prioritet for denne sæson vil være at holde sig væk fra nedrykningszonen, samtidig med at agere udfordrer til en plads i den øverste halvdel af 3F Superliga. Randers FC var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig 11.

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-3 og 3-1 over AGF samt Brøndby IF. Serien blev dog bremset mod FC FCSB i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Mens en titelkamp måske er et langskud, virker en top tre-placering ikke umulig for FC Nordsjælland, hvis de får opbygget et stærk momentum i denne tidlige fase af sæsonen. FC Nordsjælland kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv syv.

Randers FC vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Randers FC, når de skal i aktion mod FC Nordsjælland. Frederik Lauenborg får en fridag fra Randers FC-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Randers FC må stille op uden Patrik Carlgren på søndag mod FC Nordsjælland, da han døjer med en skade.

FC Nordsjælland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Randers FC på Cepheus Park Randers.

Yannick Agnero rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Randers FC mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Randers FC har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. FC Nordsjælland synes at have et godt øje til Randers FC, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

FC Nordsjælland scorede i deres seneste 4 opgør mod Randers FC i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Randers FC og FC Nordsjælland.

Randers FC mod FC Nordsjælland Spiltips

Hold godt øje med Stephen Odey, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Randers FC. For gæsterne præsterede Ernest Nuamah seks mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Randers FC vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra FC Nordsjælland vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Randers FC præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Cepheus Park Randers.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Randers FC præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens FC Nordsjælland landede et snit på 1.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Randers FCs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede en mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.