Randers FC vs Lyngby Boldklub – Optakt, bedste Odds og gode tips

Randers FC tager imod Lyngby Boldklub på Cepheus Park Randers i runde 19 på søndag i 3F Superliga.

Randers FC er placeret som nummer 6 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 25 point til samlingen. Lyngby Boldklub har opnået ni point, hvilket placerer dem som nummer 12 efter 18 runder.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Lyngby Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Randers FC har vundet seks sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub har indtil videre præsteret en sejre og seks uafgjorte samt 11 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v Lyngby Boldklub.

  • Der er scoret imod Randers FC i 13 af de seneste 15 kampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i 8 af de seneste 9 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Randers FC hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 13 af Lyngby Boldklub’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Lyngby Boldklub kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 14 af de seneste 16 udekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Lyngby Boldklub var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål

Form Randers FC mod Lyngby Boldklub

Det er ikke helt skidt for Randers FC, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-3 mod Silkeborg IF, hvorefter de nappede point via 0-0 mod FC Midtjylland. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod OB. Randers FC opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede seks og lukkede ni mål ind.

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Copenhagen gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 0-2 over Silkeborg IF, inden de senest spillede 1-1 mod FC Nordsjaelland. Lyngby Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv otte.

Randers FC scorede 16 mål og indkasserede 16 i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 16 point og fire sejre. Randers FC scorede fem mål og indkasserede selv 21 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til nul sejre og to point.

Randers FC vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Randers FC, når de skal i aktion mod Lyngby Boldklub. Frederik Lauenborg behøver ikke klæde om, når Randers FC næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Patrik Carlgren sidder over for Randers FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Randers FC.

Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Lyngby Boldklub, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. I det seneste opgør mellem disse to løb Randers FC med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Randers FC har generelt overtaget mod Lyngby Boldklub,, og kan fremvise en nydelig 8-0-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.85.

Randers FC scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Randers FC og Lyngby Boldklub fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Randers FC mod Lyngby Boldklub Spiltips

Marvin Egho har været stærk for Randers FC i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Lyngby Boldklub håber, at Alfred Finnbogason kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Randers FC høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Randers FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Lyngby Boldklubs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Randers FC presterte to mål i gjennomsnitt, mens Lyngby Boldklub presterte 0.9 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Randers FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.