AGF skal bevise de har brudt forbandelsen mod Randers

Randers FC byder velkommen til AGF i 3F Superliga på søndag på Cepheus Park Randers. Randers FC er placeret som nummer 6 i stillingen med 36 point for 28 kampe. AGF ligger til gengæld 6 point foran som nummer 4.

Randers FC håber på frisk start.

Selvom formen måske ikke er decideret katastrofal – 1 sejr i de seneste 6 kampe for Randers FC – er den omvendt heller ikke formidabel. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Randers FC sluttede med en 0-0 uafgjort mod FC Midtjylland, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod AGF for senest at agere den ene part i en 4-2 sejr mod Brondby IF.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, kan være dét, der udgør forskellen for Randers FC på søndag.

AGF fortsat skidt kørende.

AGF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at AGF sluttede med en 2-2 uafgjort mod Brondby IF, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Randers FC for senest at agere den ene part i et 3-2 nederlag mod FC Copenhagen.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for AGF i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på søndag, skal de finde noget ekstra frem.

Randers FC vs AGF h2h

Head-2-Head

Tæt kamp i vente

AGF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i april 2021 i 3F Superliga. De foregående kampe mellem disse to har ikke just været spækket med action på målfronten, da 9 af de seneste 10 sluttede under 2.5 mål. Desuden præsterede mindst ét af holdene at holde rent bur i 5 i de seneste 10 kampe. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Randers FC har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 4 opgør. AGF nappede alle tre point i 1 møde, mens 5 opgør sluttede uafgjort i 3F Superliga.

  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AGF ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • AGF har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • AGF har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AGF kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Randers FC giver 3.40 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens AGF giver 2.00 på oddset.