Brøndby fastholder grebet i returkamp mod Randers

Randers FC tager imod Brøndby IF på Cepheus Park Randers i runde 28 den kommende søndag i 3F Superliga. Som nummer 6 i stillingen har Randers FC indsamlet 33 point efter 27 kampe. Med 52 point har Brøndby IF for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 2.

Brøndby IF lurer på overraskelsen mod Randers FC på søndag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Randers FC håber på frisk start.

Randers FC ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Randers FC delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod AGF, hvorefter de noterede i en kedelig 0-0 kamp med FC Midtjylland for senest at agere den ene part i et 2-0 nederlag mod AGF.

En formkurve, der hjemme siger 2 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Randers FC har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på søndag.

Brøndby IF vanskelige at nedbryde.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Brøndby IF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I Brøndby IFs 3 sidste kampe har de været igennem et 3-1 nederlag mod FC Copenhagen,
hvorefter fulgte en 2-2 uafgjort mod AGF, mens de senest smadrede FC Nordsjaelland 3-0.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Brøndby IF på søndag.

Randers FC vs Brøndby IF h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Brøndby IF vandt 2-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Brøndby Stadion i april 2021 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Brøndby IF på det seneste har været i stand til at “læse” Randers FC godt med en 7-3-0 historik i 3F Superliga før denne kamp.

  • Randers FC ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Randers FC har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Broendby IF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Broendby IF har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Randers FC giver 3.00 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens Brøndby IF giver 2.20 på oddset.