FC Midtjylland skal svare igen mod formstærke Randers

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Randers FC tager imod FC Midtjylland den kommende mandag. Randers FC er placeret som nummer 3 i tabellen med 25 point efter 14 kampe. FC Midtjylland indtager en 2. plads i stillingen med 27 point.

Randers FC er yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget på det seneste i 3F Superliga.

Randers FC i fantastisk form.

Randers FC er ganske enkelt brandvarme lige for tiden, hvor de har hentet 18 points ud af 18 mulige. Randers FC udspillede AC Horsens i en 3-0 sejr, som var opfølger på en 1-0 sejr mod SønderjyskE samt en 3-1 sejr over Holstebro Boldklub i pokalturneringen.

Der var ikke mange iagttagere af 3F Superliga, som havde forudset, at Randers FC ville aspirere til medaljer. Deres resultater berettiger dem dog til at blive inddraget i debatten nu, hvor de ligger 3’er i stillingen.

En række stærke præstationer hjemme har set Randers FC tage 3 sejre i de seneste 4 kampe siden november. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende mandag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

FC Midtjylland håber på frisk start.

FC Midtjylland ankommer til kampen på mandag på nakken af et skidt resultat i årets første kamp, hvor de blev besejret 2-1 af SønderjyskE. Forud gik en 3-1 gevinst mod FC Nordsjælland, samt en sejr over FC København i pokalturneringen.

Standarderne er tårnhøje for en klub som FC Midtjylland og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på FC Midtjylland og deres form på udebane, som har givet 3 sejre de seneste 6 kampe siden november. Deres næste udekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt.

Randers FC vs FC Midtjylland h2h

Randers FC formåede ikke til at slippe igennem forsvaret hos FC Midtjylland i deres seneste møde i 3F Superliga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 2-0 sejre. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at FC Midtjylland på det seneste har været i stand til at “læse” Randers FC godt med en 9-1-0 historik i 3F Superliga før denne kamp.

 • Randers FC har vundet i de seneste 6 kampe i træk;
 • Randers FC har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
 • Randers FC har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
 • I 9 of 11 seneste Randers FC kampe var antal mål OVER 2.5;
 • Randers FC har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
 • Randers FC har scoret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
 • I 6 seneste Randers FC hjemmebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
 • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
 • FC Midtjylland har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
 • I 3 of 5 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • FC Midtjylland har scoret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
 • FC Midtjylland har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
 • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 4 af 6 kampe.

Randers FC er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 4.00 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver Randers FC 54% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 3.50 på oddset, hvorimod FC Midtjylland giver 1.85 gange pengene retur.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.75 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 57% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.95 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics