Lyngby går efter at udvide den flotte pointhøst mod Randers

Randers FC er storfavoritter til at vinde en hjemmesejr på søndag mod gæsterne fra Lyngby Boldklub. I deres nuværende form er dén status vanskelig at argumentere imod, når de træder ind på Cepheus Park Randers. Randers FC indtager en stærk 5. plads med 28 point efter 19 kampe. Lyngby Boldklub har 14 point og er på en 11. plads i tabellen.

Randers FC har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra Lyngby Boldklub vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

Randers FC fortsat skidt kørende.

Randers FC ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en sløj formkurve i de senere uger. Randers FC delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod FC Nordsjælland, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod OB, inden de spillede 0-0 mod Brøndby IF i deres foregående tre kampe.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til Randers FC.

Randers FC har leveret som forventet med 2 sejre i de seneste 4 hjemme kampe siden december. Derfor er de også bookmakernes store favorit til at sikre tre point den kommende søndag.

Lyngby Boldklub bøjer sig ikke.

Lyngby Boldklub vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe delte Lyngby Boldklub point i en 2-2 kamp mod FC København, før de vandt en 4-1 sejr mod SønderjyskE for så senest at præstere en 2-0 sejr mod FC Midtjylland.

Lyngby Boldklub blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Lyngby Boldklub har noteret sig 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude. Ikke desto mindre synes der er at være optræk til en øretæve den kommende søndag.

Randers FC vs Lyngby Boldklub h2h

Head-2-Head

Randers FC havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i december 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har Randers FC generelt været dominerende mod Lyngby Boldklub, som de har besejret i 80% af kampene.

  • Randers FC ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Randers FC har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • Randers FC har scoret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 4 af 6 kampe;
  • Lyngby Boldklub har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.