Rangers mod Ajax Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Rangers byder velkommen til Ajax, når de skal op imod hinanden på Ibrox Stadium til en spændende kamp i på tirsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

Gruppespillet i Champions League har været en sløj omgang for Rangers, som har spadseret fra det ene nederlag til det andet. De har én chance tilbage til i det mindste at sikre bare ét point, men selvtilliden er selvsagt sønderskudt.

Ajax går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på 3 point, og det er ikke længere muligt at kvalificere sig til næste runde. De har dog stadig mulighed for at besætte tredjepladsen, så der er rigeligt på spil i sidste runde.

Når det kommer til mål, er Rangers ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Rangers mod Ajax Optakt

Rangers har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Livingston sluttede 1-1, hvorpå et 3-0 nederlag mod SSC Napoli fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Aberdeen blev nedlagt med 4-1. Rangers præsterede kun én sølle sejr på Ibrox Stadium af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 1 og tabte 4 af disse, hvori de scorede 7 mål og lukkede 15 ind.

I deres seneste tre kampe formåede Ajax først at banke Excelsior med 7-1. Herefter nedlagde de også RKC Waalwijk med 1-4, inden stimen stoppede mod Liverpool, der vandt en 0-3 sejr. Ajax vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 15 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Der er blevet fyret løs på alle cylindre fra både Rangers og Ajax, som både scorer og heller ikke er blege for at indkassere. Der er optræk til en meget underholdende kamp, når de underholdende mandskaber støder sammen på Ibrox Stadium.

Facts og finurligheder for Rangers v Ajax.

  • Rangers scorede i 46 af deres seneste 48 hjemmekampe
  • Rangers har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Rangers scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Rangers i 4 af de seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Rangers i 5 af de seneste 7 hjemmekampe
  • Ajax scorede i 53 af deres seneste 55 kampe
  • Ajax scorede i deres seneste 29 udekampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Ajax har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Ajax har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Ajax i de seneste 9 kampe

Rangers vs Ajax – Seneste nyt

Rangers kan i værste fald risikere at have hele 7 spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp.

Kemar Roofe, Ryan Jack, Connor Goldson, Glen Kamara, John Souttar, Filip Helander og Nnamdi Ofoborh er blandt de 7 spillere, som mangler for Rangers den kommende tirsdag.

Ajax ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Rangers på Ibrox Stadium.

Ahmetcan Kaplan rejser ikke med Ajax til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Rangers mod Ajax – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende tirsdag.

Rangers mod Ajax Spiltips

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Scott Arfield ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Ajax sætter deres lid til, at Mohammed Kudus kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Champions League.

Rangers var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Ajax sejrede i 6 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag. I deres seneste 10 udekampe scorede Ajax kampens åbningsmål 6 gange, mens gæsterne var på tavlen først i 6 af 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Rangers præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Ajax snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Rangerss seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 9 af de forrige 10 kampe, som Ajax spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.