Celtic har ikke råd til nyt nederlag i Old Firm

Det er titlen, som er på spil, når runde 22 sparker dørene ind til et nyt år i den bedste række i Skotland, også kaldet The Premiership. Her tager hjemmeholdet Rangers imod gæsterne fra Celtic, der kan spilles til 3.70 på oddset for en udesejr. Rangers betaler derimod 1.95 tilbage på oddset, hvis de tager alle tre point i en duel, der fløjtes op kl. 13.30 Ibrox Stadium.

Rangers er noteret for 21 ligakampe. Til gengæld er Celtic blot noteret for 17 kampe i Premiership. Til trods for dét faktum, er det stadig ikke en kamp, Celtic kan tåle at tabe. Der er 16 points forskel på de to ærkerivaler med Rangers i førersædet for første gang i årevis.

Rangers byder op til dans i fantastisk god form. Steven Gerrards udvalgte har formået at vinde 19 af deres 21 ligakampe og har stadig ikke tabt en ligakamp. De har ligaens bedste forsvar og uden skyggen af konkurrence også ligaens bedste defensiv. Julen har givet maksimumpoint, og det samme gælder for Celtic. De grøn/hvide drenge fra Park Head halter dog stadig efter takket være en elendig november.

Celtic gik ind til denne sæson med drømme om at sætte skotsk rekord og tage mesterskabet for 10. gang i træk. De tabte sæsonens første duel mod Rangers. Taber de igen, er spillet ude selvom de har flere kampe i hånden. Så vil forspringet til Rangers ganske enkelt være for stort. Nederlag skal undgås og det vil gå ud over offensiven. Rangers kan snildt leve med “bare” at lukke af.

Flere interessante tips