Rangers mod Liverpool Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Rangers skal op imod Liverpool den kommende onsdag i et opgør på Ibrox Stadium. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet kan Rangers kigge på 0 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 4 i stillingen. Liverpool befinder sig placeret som nummer 2 på 6 point. Det har indtil videre været en yderst skuffende Champions League turnering for Rangers. De kigger tilbage på tre nederlag i gruppespillet, hvilket efterlader dem med kniven på struben i denne kamp i runde fire. Der skal sejr på bordet, og selv det er måske ikke engang nok til at komme videre. Med 6 point i bagagen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet står Liverpool på tærsklen til at sikre videre adgang. De kan være heldige at en sejr i fjerde runde allerede sikrer dem adgang til forårets knockout-kampe. Tre point holder dem i hvert fald inde i kampen om førstepladsen.

Når det kommer til mål, er Rangers ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Rangers mod Liverpool Optakt

Rangers har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Hearts med 0-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over St. Mirren. Rangers har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Ibrox Stadium. De opnåede uafgjort 1 gange og tabte 4 af disse, hvori de scorede 6 og indkasserede 9 mål.

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 3-3 kamp mod Brighton, før de sejrede 2-0 mod Rangers. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Arsenal. Liverpool har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Champions League, der indbragte fem sejre, 0 draws og 1 defeat. De scorede 14 mål og indkasserede 10 på deres vej.

En udesejr er det oplagte valg, når Rangers tager imod Liverpool i den kommende runde. Med de offensive evner der er på banen her, sætter vi desuden næsen op efter en målrig affære.

Facts og finurligheder for Rangers v Liverpool.

  • Rangers scorede i 36 af deres seneste 37 hjemmekampe
  • Rangers har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Rangers vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Rangers i 6 af de seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Rangers i de seneste 3 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • Liverpool scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Liverpool har ikke vundet deres seneste 5 udekampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 8 af de seneste 10 udekampe

Rangers vs Liverpool – Seneste nyt

Det er navne som Trent Alexander-Arnold, Luis Diaz, Arthur, Andrew Robertson, Curtis Jones, Kevin Stewart, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Ibrox Stadium.

Rangers mod Liverpool – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Rangers går til kampen mod Liverpool med en 1-0-2 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Rangers mod Liverpool Spiltips

Rangers var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Liverpool sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag. Rangers har holdt modstanderen fra scoring på Ibrox Stadium i 5 af de foregående 10 hjemmekampe. Samtidig har Liverpool præsteret at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Rangerss forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.