Rayo Vallecano mod Osasuna – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rayo Vallecano har fordel af hjemmebane på Campo de Futbol de Vallecas, når Osasuna kommer forbi den kommende fredag til et opgør i La Liga.

Det er ikke sådan, at Rayo Vallecano ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Osasuna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Rayo Vallecano er noteret for ni sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson.

Osasuna har indtil videre præsteret ti sejre og otte uafgjorte samt ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Osasuna.

  • 11 af Rayo Vallecano’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Rayo Vallecano’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Rayo Vallecano har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • 6 af Rayo Vallecano’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Osasuna’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • 8 af Osasuna’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • 4 af Osasuna’s seneste 5 kampe havde under 1.5 mål
  • 8 af Osasuna’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål

Form Rayo Vallecano mod Osasuna

Det er ikke helt skidt for Rayo Vallecano, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Girona, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Valencia, før de desværre tabte med 1-2 til Atletico Madrid. Rayo Vallecano præsterede kun én sølle sejr på Campo de Futbol de Vallecas af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort tre og tabte to af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede syv ind.

Osasuna har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Mallorca sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod Athletic Bilbao fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Elche blev nedlagt med 2-1. Osasuna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv fem.

Rayo Vallecano har opnået ti point fra deres seneste 12 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på ti mål for og 17 imod. Osasuna vandt to sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede seks mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem ni point.

Rayo Vallecano vs Osasuna – Seneste nyt

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Rayo Vallecano på Campo de Futbol de Vallecas.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Rayo Vallecano mod Osasuna – indbyrdes historik

Osasuna har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Rayo Vallecano. I det seneste opgør mellem disse to løb Osasuna med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Osasuna synes at have et godt øje til Rayo Vallecano, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.75 på Osasuna til at vinde igen.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Rayo Vallecano og Osasuna.

Rayo Vallecano mod Osasuna Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Oscar Trejo ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Osasuna sætter deres lid til, at Abdessamad Ezzalzouli kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Rayo Vallecano høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Osasuna sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort seks gange samt en nederlag. Rayo Vallecano scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på Campo de Futbol de Vallecas. Osasuna scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Rayo Vallecano præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Osasuna landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Rayo Vallecanos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.