Rayo Vallecano mod Real Betis i La Liga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Rayo Vallecano vil forsøge at lukke noget af afstanden til Real Betis i tabellen, når de på søndag brager sammen på Campo de Futbol de Vallecas. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire.

Rayo Vallecano indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 30 point efter 19 kampe. På de 19 runder Real Betis har afviklet, har de indsamlet 33 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Real Betis er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Rayo Vallecano, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Rayo Vallecano ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Real Betis kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Real Betis.

 • Rayo Vallecano har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
 • Rayo Vallecano vandt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Rayo Vallecano scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 7 af de seneste 9 kampe
 • Der er ikke scoret imod Rayo Vallecano i 4 af de seneste 5 hjemmekampe
 • I de seneste 3 udekampe i træk Real Betis har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Real Betis i de seneste 3 kampe
 • Rayo Vallecano har scorede i 11 af de senest 13 kampe mod Real Betis
 • I de seneste 12 Rayo Vallecano kampe mod Real Betis var summen af mål over 1.5
 • Rayo Vallecano har scoret imod i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Real Betis
 • I 6 ud af 7 seneste Rayo Vallecano hjemmekampe mod Real Betis var antallet af mål under 3.5
 • Rayo Vallecano har har ikke vundet i de 5 seneste kampe i træk mod Real Betis

Form Rayo Vallecano mod Real Betis

Rayo Vallecano inde i god stime.

Rayo Vallecano har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Deportivo Alaves med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Atletico Madrid. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over CD Mirandes.

Real Betis håber på frisk start.

Real Betis har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-2 af Athletic Bilbao. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til Celta Vigo, for så at svare igen med en 0-3 sejr over Real Valladolid.

Rayo Vallecano v Real Betis Indbyrdes historik

Real Betis havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i October 2021 i La Liga. Rayo Vallecano møder Real Betis med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. De seneste 10 kampe mellem Rayo Vallecano og Real Betis har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Rayo Vallecano og Real Betis ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Campo de Futbol de Vallecas.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Alvaro Garcia. Han har vist flaget for Rayo Vallecano med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Real Betis har til gengæld forhåbninger om, at Juanmi kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 11 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.