Rayo Vallecano mod Real Sociedad – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Sociedad gæster Campo de Futbol de Vallecas på lørdag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Rayo Vallecano.

På en tredjeplads i tabellen har Real Sociedad opnået 35 point på de første 17 afviklede runder. Rayo Vallecano samlede 26 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 9 i La Liga stillingen af sig.

Rayo Vallecano kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Real Sociedad er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for syv mål, mens Real Sociedad præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

Rayo Vallecano har vundet syv sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i La Liga.

Real Sociedad har indtil videre præsteret 11 sejre og to uafgjorte samt fire nederlag i La Liga. Real Sociedad er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Real Sociedad.

  • Rayo Vallecano scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Rayo Vallecano’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Sociedad har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Real Sociedad scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • Real Sociedad har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Real Sociedad scorede i deres seneste 10 kampe
  • Real Sociedad vandt 9 af 11 af deres seneste udekampe

Form Rayo Vallecano mod Real Sociedad

Rayo Vallecano har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Sporting Gijon tabte de 2-0, Real Betis også viste sig for stærke i en 1-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Rayo Vallecano formåede at vinde 0-1 over Real Valladolid. Rayo Vallecano vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også seks ind.

Real Sociedad har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Almeria nedlagt 0-2, hvorpå Athletic Bilbao blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Mallorca, der blev slået med 1-0. Real Sociedad præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i La Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Rayo Vallecano har opnået fem point fra deres seneste syv kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt en kampe med en score på otte mål for og 12 imod. Real Sociedad scorede ni mål og lukkede otte ind i deres seneste syv kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem fire sejre og 13 point.

Rayo Vallecano vs Real Sociedad – Seneste nyt

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Rayo Vallecano.

Det er navne som Alex Sola, Carlos Fernández, Umar Sadiq og Martin Merquelanz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Campo de Futbol de Vallecas.

Rayo Vallecano mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Rayo Vallecano har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne Real Sociedad. Rayo Vallecano vandt to af deres foregående ti kampe mod Real Sociedad, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.20 i skrivende stund.

Real Sociedad scorede i deres seneste 7 opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Rayo Vallecano og Real Sociedad.

Rayo Vallecano mod Real Sociedad Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Alvaro Garcia, der viser god form for Rayo Vallecano. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Real Sociedad.Gæsterne krydser fingre for Alexander Soerloth til at score igen efter fire La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Rayo Vallecano vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Real Sociedad vandt otte af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Real Sociedad præsterede yderst acceptable fem clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Rayo Vallecano holdt rent bur i tre af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Rayo Vallecano præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Real Sociedad snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Rayo Vallecanos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.