Rayo Vallecano mod Sevilla i La Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Rayo Vallecano har fordel af hjemmebane på Campo de Futbol de Vallecas, når Sevilla kommer forbi den kommende søndag til et opgør i La Liga.

Med 31 point efter 26 kampe er Rayo Vallecano at finde på plads 13 i La Liga. Sevilla halter efter med 55 point for 27 kampe og ligger før kampen på plads 2 i tabellen.

Sevilla er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i La Liga, når de skal op imod Rayo Vallecano på søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Rayo Vallecano ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Sevilla vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 6 mål i e kampe, lig med et snit på 0.6 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Sevilla.

 • Rayo Vallecano har ikke vundet deres seneste 7 kampe
 • Rayo Vallecano tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 10 af de seneste 11 kampe
 • Sevilla har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Sevilla uafgjort 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Sevilla i 4 af de seneste 5 kampe
 • Sevilla har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Rayo Vallecano har har ikke vundet i de 12 seneste kampe i træk mod Sevilla
 • Rayo Vallecano har scoret imod i 17 af de senest 18 kampe mod Sevilla
 • Rayo Vallecano har tabte i 9 af 10 seneste kampe mod Sevilla
 • I de seneste 5 Rayo Vallecano kampe mod Sevilla var summen af mål over 2.5
 • I 4 ud af 5 seneste Rayo Vallecano kampe mod Sevilla var antallet af mål over 3.5

Form Rayo Vallecano mod Sevilla

Rayo Vallecano fortsætter skuffende resultater.

Bare ét point forhindrer Rayo Vallecano i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Real Madrid, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Real Betis. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Cadiz, som satte sig igennem med 2-0.

Sevilla håber på yderligere point til samlingen.

Sevilla virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Real Betis, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 0-0 mod Deportivo Alaves, hvorpå West Ham blev besejret 1-0.

I værste fald må Sevilla finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i La Liga. Blandt de 5 spillere, som må se til fra sidelinjen, er navne som Jesus Corona, Gonzalo Montiel, Suso, Erik Lamela og Jesus Navas.

Rayo Vallecano v Sevilla Indbyrdes historik

Sevilla uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 3-0 og 5-0. Ifølge bookmakerne er Sevilla favoritter til sejren. Et væddemål på Sevilla giver dig netop nu 2.25 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 44% chance for at slå Rayo Vallecano. Ønsker du at placere dine indsatser på Rayo Vallecano, kan de spilles til 3.40 på oddset. Rayo Vallecano møder Sevilla med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-9 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Rayo Vallecano og Sevilla. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Rayo Vallecano og Sevilla ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Campo de Futbol de Vallecas.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Alvaro Garcia. Han har vist flaget for Rayo Vallecano med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Sevilla har til gengæld forhåbninger om, at Ivan Rakitic kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.