Rayo Vallecano mod Sevilla – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Sevilla ankommer til Campo de Futbol de Vallecas på mandag for at udfordre Rayo Vallecano i La Liga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Rayo Vallecano er placeret som nummer 13 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 24 point til samlingen. Sevilla har opnået 17 point, hvilket placerer dem som nummer 16 efter 22 runder.

Når det kommer til mål, er Rayo Vallecano ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne fem gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Sevilla ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Rayo Vallecano er noteret for fem sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i La Liga i denne sæson.

Sevilla kigger på tre sejre, samt otte uafgjorte såvel som 11 nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Rayo Vallecano har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe i La Liga
  • 8 af Rayo Vallecano’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 6 Rayo Vallecano kampe i La Liga, har summen af mål været under 2.5
  • 11 af Rayo Vallecano’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
  • Sevilla har ikke vundet 15 af 16 af deres seneste kampe i La Liga
  • Der er scoret imod Sevilla i 16 af de seneste 17 kampe i La Liga
  • Der er scoret imod Sevilla i 17 af de seneste 19 kampe
  • Sevilla har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe i La Liga
  • 11 af Sevilla’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål

Form Rayo Vallecano mod Sevilla

Bare ét point forhindrer Rayo Vallecano i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af Las Palmas, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Real Sociedad. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Atletico Madrid, som satte sig igennem med 2-1. Rayo Vallecano er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede tre uafgjorte af sig samt tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fire.

Bare ét point forhindrer Sevilla i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 5-1 og 1-0 mod Girona og Atletico Madrid. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Osasuna. Sevilla kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv seks.

Rayo Vallecano opnåede ti point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede otte og lukkede fire mål ind. Sevilla sikrede sig to sejre fra 11 scorede mål og fem indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem otte point til kontoen.

Rayo Vallecano vs Sevilla – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Rayo Vallecano, når de skal i aktion mod Sevilla. Bebé behøver ikke klæde om, når Rayo Vallecano næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Rayo Vallecano må stille op uden Diego Mendez den kommende mandag mod Sevilla, da han døjer med en skade.

Sevilla må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele en har skavanker af varierende art. Sergio Ramos og Suso er ikke tilgængelige for Sevilla på mandag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Erik Lamela, Mariano Diaz, Kike Salas, Nemanja Gudelj, Dodi Lukebakio, Mariano Diaz, Sergio Ramos, Suso, Marcos Acuna og Alfonso Pastor bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sevilla, når de drager til Campo de Futbol de Vallecas.

Rayo Vallecano mod Sevilla – indbyrdes historik

Sevilla har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 16 indbyrdes opgør mod Rayo Vallecano. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Rayo Vallecano og Sevilla senest mødte hinanden i La Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Campo de Futbol de Vallecas. Sevilla synes at have et godt øje til Rayo Vallecano, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Rayo Vallecano scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Sevilla i La Liga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Rayo Vallecano og Sevilla var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Rayo Vallecano mod Sevilla Spiltips

Hold godt øje med Sergio Camello, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Rayo Vallecano. For gæsterne præsterede Lucas Ocampos to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Rayo Vallecano vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Sevilla vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Sevilla præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. Rayo Vallecano formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Campo de Futbol de Vallecas.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Rayo Vallecano presterte en mål i gjennomsnitt, mens Sevilla presterte 2.3 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Rayo Vallecanos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.