Rayo Vallecano mod Sevilla – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rayo Vallecano har fordel af hjemmebane på Campo de Futbol de Vallecas, når Sevilla kommer forbi den kommende søndag til et opgør i La Liga.

Rayo Vallecano er nummer 6 i tabellen med 33 point efter 21 kampe, mens Sevilla rangerer som nummer 12 med 24 point efter 21 kampe.

Rayo Vallecano kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Sevilla er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Sevilla præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Rayo Vallecano er noteret for ni sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i La Liga i denne sæson.

Sevilla kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Sevilla.

  • I de seneste 7 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 5 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 9 af Rayo Vallecano’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • 15 af Sevilla’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • 9 af Sevilla’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Sevilla’s seneste 5 udekampe havde over 2.5 mål

Form Rayo Vallecano mod Sevilla

Rayo Vallecano er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 2-0 over Villarreal samt Almeria. Serien blev dog bremset mod Getafe i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Rayo Vallecano vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også syv ind.

Sevilla har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Barcelona. De svarede stærkt igen mod Mallorca, som blev slået 2-0, før de sejrede 3-0 over PSV Eindhoven. Sevilla kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Rayo Vallecano tog 25 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet syv sejre af sig efter 19 mål scoret og ni indkasseret. Rayo Vallecano scorede ni mål og indkasserede selv 19 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til to sejre og ni point.

Rayo Vallecano vs Sevilla – Seneste nyt

Sevilla ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Rayo Vallecano.

Det er navne som Alex Telles, Marcao og Jesus Corona, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Campo de Futbol de Vallecas.

Rayo Vallecano mod Sevilla – indbyrdes historik

Rayo Vallecano har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Sevilla. I det seneste opgør mellem disse to løb Rayo Vallecano med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Sevilla vandt syv af ti seneste opgør mod Rayo Vallecano. Sidstnævnte sejrede dog 1-0 i deres seneste møde, og er på udkig efter en opfølger. Sevilla giver odds 3.20 for en sejr i skrivende stund.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Rayo Vallecano og Sevilla var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Rayo Vallecano mod Sevilla Spiltips

Sergio Camello fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i La Liga for Rayo Vallecano. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Youssef En-Nesyri i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i La Liga for Sevilla.

Rayo Vallecano høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Sevilla sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Rayo Vallecano har set fem af deres seneste 10 kampe i Campo de Futbol de Vallecas gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks Sevillas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Rayo Vallecano præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Sevilla landede et snit på 2.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Rayo Vallecanos seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.