Rayo Vallecano vs Almeria – Optakt, bedste Odds og gode tips

Almeria gæster Campo de Futbol de Vallecas den kommende mandag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Rayo Vallecano.

Rayo Vallecano er nummer 7 i tabellen med 29 point efter 19 kampe, mens Almeria rangerer som nummer 11 med 22 point efter 19 kampe.

Rayo Vallecano har vundet otte sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i La Liga.

Almeria har indtil videre præsteret seks sejre og fire uafgjorte samt ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Almeria.

  • 8 af Rayo Vallecano’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Rayo Vallecano’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 9 af de seneste 11 kampe
  • Rayo Vallecano var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Almeria har ikke vundet deres seneste 14 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i de seneste 16 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i 23 af de seneste 25 kampe
  • 10 af Almeria’s seneste 12 kampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Almeria’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål

Form Rayo Vallecano mod Almeria

Rayo Vallecano har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Real Valladolid med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Real Sociedad. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Villarreal. Rayo Vallecano opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ni og lukkede syv mål ind.

Almeria ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Atletico Madrid. Herefter var de oppe imod Valencia i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Espanyol, som blev nedlagt med 3-1. Almeria formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 14 og scorede fem mål.

Rayo Vallecano scorede 16 mål og indkasserede otte i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 21 point og seks sejre. Rayo Vallecano scorede syv mål og indkasserede selv 19 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til en sejre og fire point.

Rayo Vallecano vs Almeria – Seneste nyt

Rayo Vallecano mod Almeria – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på mandag. Rayo Vallecano går til kampen mod Almeria med en 4-0-1 statistik for deres seneste fem møder. Det giver en sejrs-rate på 80%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Rayo Vallecano scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Almeria i La Liga. Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Rayo Vallecano og Almeria.

Rayo Vallecano mod Almeria Spiltips

Francisco Portillo virker til at være i anstændig form for Almeria, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Rayo Vallecano, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Sergio Camello, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Rayo Vallecano høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Almeria sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt seks nederlag. Rayo Vallecano har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Campo de Futbol de Vallecas, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Rayo Vallecano præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Almeria snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Rayo Vallecanos seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.