Rayo Vallecano vs Athletic Bilbao – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er mere end point på spil, når Rayo Vallecano tørner sammen med rivaler Athletic Bilbao i et derby La Liga på søndag på Rayo Vallecano’s stadion.

Nøjagtig to points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Rayo Vallecano’s stadion.

Når det kommer til mål, er Rayo Vallecano ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum ni mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Athletic Bilbao er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Athletic Bilbao præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Rayo Vallecano er noteret for ni sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Athletic Bilbao kigger på ni sejre, samt fem uafgjorte såvel som ni nederlag i La Liga. Athletic Bilbao lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Athletic Bilbao.

  • I de seneste 6 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 8 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 10 af Rayo Vallecano’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i de seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i de seneste 6 udekampe
  • I de seneste 3 Athletic Bilbao udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 5 af Athletic Bilbao’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål

Form Rayo Vallecano mod Athletic Bilbao

Det er ikke helt skidt for Rayo Vallecano, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Getafe, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Sevilla, før de desværre tabte med 1-0 til Cadiz. Rayo Vallecano vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede syv og lukkede syv mål ind.

Athletic Bilbao har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Atletico Madrid, før Girona satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Osasuna, der satte sig igennem med 1-0. Athletic Bilbao kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fire.

Rayo Vallecano har opnået otte point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på ni mål for og 14 imod. Athletic Bilbao opnåede en sejre og fire point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

Rayo Vallecano vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Rayo Vallecano på Rayo Vallecano’s stadion.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Rayo Vallecano mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

Rayo Vallecano har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Athletic Bilbao. Med sejre på 3-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Rayo Vallecano ser Athletic Bilbao uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Athletic Bilbao går ind til kampen mod Rayo Vallecano med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.70 på, at Athletic Bilbao vinder endnu en sejr.

Athletic Bilbao scorede i deres seneste 23 opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Rayo Vallecano og Athletic Bilbao.

Rayo Vallecano mod Athletic Bilbao Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Florian Lejeune ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Athletic Bilbao sætter deres lid til, at Oihan Sancet kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Rayo Vallecano vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Athletic Bilbao vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Rayo Vallecano på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Athletic Bilbaos seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Rayo Vallecano presterte 0.9 mål i gjennomsnitt, mens Athletic Bilbao presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Rayo Vallecanos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Athletic Bilbao spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.